Haberler

İstanbul Barosu'na kayıtlı avukat Bodrum'da hayatını kaybetti

Güncelleme:

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir restoranda aniden fenalaşan İstanbul Barosu'na kayıtlı avukat Elif Alev Çevikdal (43), yaşamını yitirdi. Çevikdal'ın, Bodrum'a bir duruşma için geldiği öğrenildi.

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde bir restoranda aniden fenalaşan avukat Elif Alev Çevikdal (43), yaşamını yitirdi. İstanbul Barosu'na kayıtlı Çevikdal'ın, Bodrum'a bir duruşma için geldiği öğrenildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Turgutreis Mahallesi'nde bir restoranda meydana geldi. Balık restoranında arkadaşları ile buluşan İstanbul Barosu'na kayıtlı, bir çocuk annesi Elif Alev Çevikdal, aniden fenalaştı. O sırada restorandaki bir sağlık çalışanı, Çevikdal'a ilk müdahaleyi yaptı. İhbarın ardından olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Çevikdal, müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Çevikdal'ın cenazesi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Çevikdal'ın, Bodrum'a bir duruşmayı takip etmek için geldiği öğrenildi. Çevikdal'ın ölümü ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Barosu İstanbul Bodrum Muğla Hukuk Sağlık Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title