Haberler

İşadamı Şehmus Tatlıcı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Geçirdiği kalp krizi sonucu 74 yaşında hayatını kaybeden işadamı Şehmus Tatlıcı son yolculuğuna uğurlandı.

Geçirdiği kalp krizi sonucu 74 yaşında hayatını kaybeden işadamı Şehmus Tatlıcı son yolculuğuna uğurlandı. Tatlıcı için Teşvikiye Camii'nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı.

TAZİYELERİ KARDEŞİ VE OĞULLARI KABUL ETTİ

İşadamı Şehmus Tatlıcı'nın cenaze namazına Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, oğlu Murat Aksu, Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Abidin Erdem, Demirören Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören, Galatasaray eski Başkanı Faruk Süren, eski bakan Hikmet Çetin, Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, işadamı Mehmet Ali Ilıcak, eski Gaziantepspor Kulübü Başkanı Celal Doğan, TFF eski Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Mudo Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Taviloğlu, sanatçı Orhan Gencebay, senarist - yönetmen Türker İnanoğlu ile Tatlıcı ailesinin yakınları ve dostları katıldı.

Cenazede Tatlıcı ailesinden kardeşi Mustafa Tatlıcı, oğulları Taha ve Şehmus Tatlıcı, kızı Berrin Tatlıcı ile ikinci eşi Bengi Tatlıcı da hazır bulundu. Bengi Tatlıcı'nın cenaze boyunca aileden uzak durması dikkat çekti. Taziyeleri Tatlıcı'nın büyük oğlu Taha Tatlıcı ile küçük oğlu Şehmus Tatlıcı ve kardeşi Mustafa Tatlıcı kabul etti. Cenazeye Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan FB Başkanı Aziz Yıldırım da çelenk gönderdi.

TABUTUNA KABE ÖRTÜSÜ ÖRTÜLDÜ, GÜLSUYU DÖKÜLDÜ

Bu arada Tatlıcı'nın tabutu üzerine Kabe örtüsü örtüldü, gülsuyu döküldü. Tatlıcı'nın ilk eşinden olan kızı Berrin Tatlıcı, babasının tabutu başında bir süre Kur'an okudu. Cenazeye katılan eski bakan Hikmet Çetin, Tatlıcı'nın hemşehrisi olduğunu kaydederek, "Benim hemşehrimdi. Kendimi bildim bileli çocukluğumdan beri çok yakından tanıdığım bir aileydi. Şehmus Bey özel bir kişiydi. Çok büyük üzüntü içindeyim. Böyle beklenmedik bir ölüm hepimizi büyük ölçüde üzdü ve çok da sarstı. Allah rahmet eylesin " dedi.

Faruk Süren ise, " Yakından tanırdım. Tanınan bir insandı, iş dünyasında hem gayrimenkul sektöründe hem de finansal sektörde. Allah rahmet eylesin. Allah ailesine sabır versin " diye konuştu. Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören ise, " Hepimizin başı sağolsun. 1970'li yıllardan beri tanırım. Efendi bir insandı; çalışkandı. Elinden geldiği kadar herkese yardım etmeye çalışırdı. Böyle geniş bir ailenin ferdiydi. Abisini de tanırım rahmetli oldu. İyi bir insandı " şeklinde konuştu. Sanatçı Orhan Gencebay ise her yaz biraraya geldiklerini bu yaz da biraraya gelmek istediklerini ancak kısmet olmadığını söyleyerek, " Allah gani gani rahmet eylesin. Çok sevdiğimiz saydığımız bir ağabeyimiz bir dostumuzdu " ifadesini kullandı.

İKİNCİ EŞİNDEN TATLICI'YA 'ALLAHAISMARLADIK '

Cenaze namazı başlamadan önce ikinci eşi Bengi Tatlıcı'nın Şehmus Tatlıcı'nın tabutunu öpmesi dikkatlerden kaçmadı. Bengi Tatlıcı, "Allah'ım benden alsın sana versin derdim " diyerek ağladı. Gazetecilere konuşan Bengi Tatlıcı, " Arkadaşlar sözün bittiği yerdeyiz. Konuşacak pek fazla birşey yok. 27 senedir evliydik. 37 senelik beraberliğimiz vardı. Kalp krizi geçirmiş yanında değildim" dedi. Tatlıcı eşinin tabutuna dokunduktan sonra " Allaha ısmarladık " diyerek veda etti. Ardından Şehmus Tatlıcı'nın cenaze namazı kılındı. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Tatlıcı'nın cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı'nda defnedildi.

PÇK-TY (MK) - İstanbul / Şişli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

erdoğan demirören Orhan Gencebay hikmet çetin faruk süren Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title