Haberler

İki İyi Çocuk" Filminin Özel Gösterimi Başkentte Yapıldı

Zihinsel engelli genç ile bir polisin arasındaki güçlü bağı anlatan "İki İyi Çocuk" filminin özel gösterimi Başkentte yapıldı.

Zihinsel engelli genç ile bir polisin arasındaki güçlü bağı anlatan "İki İyi Çocuk" filminin özel gösterimi Başkentte yapıldı.

Ankara'daki bir AVM'de gerçekleştirilen özel gösterim öncesinde filmin yönetmeni Mehmet Demir Yılmaz, insanların ailecek izleyebilecekleri, umut ve sevgi dolu bir film yaptıklarını söyledi.

Filmi izleyenlerden olumlu yorumlar aldıklarını belirten Yılmaz, "Sosyal medya üzerinden de çok güzel yorumlarda bulundular. İzleyen insanların mutlu olduğu gördüğümüz için biz de mutluyuz." dedi.

Yılmaz, izleyicilerin hem mutlu olacaklarını hem de hüzünleneceklerini ifade ederek, "Samimi bir film yaptık. Filmin içinde duygu geçişleri var ama film hiçbir duygunun dozajı abartılmadan ilerliyor." değerlendirmesinde bulundu.

Filmin sosyal sorumluluk tarafının da olduğunu vurgulayan Yılmaz, "Filmde zihinsel engelli bir gençten yola çıkıyoruz. Çocukluğumuzda, toplumdan izole edilmeyen, aynı mahallede birlikte oynadığımız, birlikte aynı okullara gittiğimiz zihinsel engelli arkadaşlarımız vardı. Şimdi sokaklarda onları çok az görüyoruz çünkü toplumdan izole ediliyorlar. Filmimiz, onların toplumla iç içeyken neler yaşayabileceğini, nasıl umutlanabileceğini de anlatıyor." ifadelerini kullandı.

Etkinliğe filmin başrol oyuncuları Sarp Levendoğlu, Kazım Karakadıoğlu ve Sevcan Yaşar da katıldı.

Filmin yönetmeni ve oyuncularının seyircilerle hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından filmin özel gösterimi yapıldı.

Özel gösterime Ankara Valisi Ercan Topaca ve Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman da katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Ankara Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title