Haberler

İkarşıyaka-Göztepe Maçından Notlar

İzmir DERBİSİNE YOĞUN İLGİ İzmir'in 2 ezeli rakibi Karşıyaka ile Göztepe arasında oynanacak karşılaşma öncesi, her 2 takımın tarafları da maça yoğun ilgi gösterdi.

İzmir DERBİSİNE YOĞUN İLGİ

İzmir'in 2 ezeli rakibi Karşıyaka ile Göztepe arasında oynanacak karşılaşma öncesi, her 2 takımın tarafları da maça yoğun ilgi gösterdi.

GÖZTEPELİ BAYANLAR: "BİZ KAZANACAĞIZ"

Yıllar sonra tribünlerde her iki takıma da eşit yer ayrılması nedeniyle büyük heyecan duyan taraftarlardan Göztepeli Selin Köktenboyalı, karşılaşmayı Göztepe'nin kazanacağını iddia etti. Kızı Nehir Ulusu ile karşılaşmayı izlemek üzere Atatürk Stadı'na gelen Pınar Ulusu ise ezeli rakipler arasında her zaman dostluk olması gerektiğini belirtti

Ayşe Egeli'de maç atmosferinin çok farklı olduğunu, kazanan tarafından Göztepe olacağını söyledi. Bir diğer Göztepe taraftarı Bilal Deniz de yıllardır bu anı beklediklerini söyledi.

KARŞIYAKALILAR DA MAÇI KAZANMAK İSTİYOR

Maçı izlemek için damadı Serhat Evranlı ve torunu Sera Evranlı ile stada gelen Karşıyaka taraftarı Nadir Büyüktunalıoğlu, dostça bir karşılaşma olmasını ve taraftarların uzun yıllar aradan sonra kalabalık bir halde coşkuyla maçı izlemelerini diledi. Karşıyakalı Cem Uğur İkikaraaslan, kazanan tarafın Karşıyaka olacağını öne sürdü. Eşi Ece İkikaraaslan ise maçı izlemek için Bodrum'dan İzmir'e geldiklerini söyledi. Bir diğer Karşıyaka taraftarı Simge Duruel, maçı 1-0 bile olsa Karşıyaka'nın kazanmasını istediğini dile getirdi.

DERBİ ÖNCESİ OLAY ÇIKTI

İzmir'in iki ezeli rakibi Karşıyaka ve Göztepe'yi 3 yıl sonra karşı karşıya getiren derbi öncesinde istenmeyen olaylar yaşandı. Emniyet güçleri Atatürk Stadı'na farklı toplu taşıma araçlarıyla, farklı güzergahlardan gelen taraftarların karşılaşmaması için stat çevresinde güvenlik önlemleri aldı. Kapalı ve açık tribünler arasındaki cadde ile sokaklar bariyerler, Toplumsal Olaylara Müdehale Aracı (TOMA) ve çevik kuvvet ekipleriyle kapatıldı. Bu önlemlere rağmen 2 taraftar grubu Çınarlı tarafındaki ara sokaklarda birbirine girdi. Çevik kuvvet ekipleri kavgaya biber gazıyla müdehale ederek taraftarları dağıttı. Bazı taraftarların elinde sopalar olduğu göze çarptı. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karşıyaka İzmir Politika Güncel Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
İsrail savaş uçakları sivillerin toplandığı bölgeye bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

İsrail savaş uçakları sivillerin toplandığı bölgeye bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title