Haberler

Hrant Dink'in Öldürülmesi

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yalçıntaş, Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in Gazetenin Önünde Uğradığı Hunhar Saldırı Sonucu Öldürülmesini Kınadığını Söyledi.

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yalçıntaş, Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in gazetenin önünde uğradığı hunhar saldırı sonucu öldürülmesini kınadığını söyledi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan İTO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yalçıntaş, "Bir Türk vatandaşının, bir aydının katledilmesini şiddetle kınıyor ve lanetliyorum. Hrant Dink'in başına isabet eden kurşunlar, sadece onun bedenine değil, doğrudan doğruya Türkiye'ye, Türk Milleti'ne sıkılmıştır. Türkiye'nin içeride ve dışarıda pek çok alanda mücadele verdiği, bir barış ve huzur adası olmaya çalıştığı dönemde meydana gelen bu saldırı, bir vahşet gösterisi durumundadır. Türkiye'de yaşayan tüm aklı selim sahibi kişilerin, bu saldırının kimin işine yaradığı konusunda düşünmesi gerekiyor. Demokratikleşme ve dışa açılma konusunda adımların atıldığı, Türkiye'nin itibarının yükseldiği bir dönemde meydana gelen bu menfur olay, en çok bize zarar verecektir. Saldırının failleri en kısa zamanda yakalanmalı ve adalet önüne çıkarılarak, olay bütün boyutları ile aydınlatılmadır. Saldırıyı bir kez daha lanetliyor, tüm Türkiye'ye başsağlığı diliyorum" dedi.

(CHT-OK-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title