Haberler

Her Odanıza Stil ve Konfor Taşınıyor

Güncelleme:

YATAŞ Grup'un mobilya markası Enza, yeni serisi Orleon ile evinize şık, rahat ve modern bir hava katıyor.

YATAŞ, yeni Orleon Serisi ile her odanıza stil ve konfor taşıyor

Koltuk takımı, yemek odası, tv ünitesi ve yatak odasından oluşan Orleon Serisi, yuvarlak hatlarıyla her ihtiyaca ve her eve uyum sağlıyor.

Yataş Grup'un her zevk ve ihtiyaca cevap veren mobilya markası Enza, ürün yelpazesini evinde hem şıklık hem fonksiyonellik arayanlara özel geliştirdiği Orleon serisiyle genişletti.

Tay tüyü kumaş kalitesinde alternatif desen ve zengin görünüm veren kumaşlar kullanılarak tasarlanan Orleon Koltuk Takımı, vizon, pembe ve gri olmak üzere üç farklı renk seçeneğine sahip. Orleon Koltuk Takımı, yataklı üçlü, ikili ve tekli koltuk seçenekleriyle her büyüklükteki eve uyum sağlıyor. Yuvarlak hatlı tasarımıyla yaşam alanlarına zengin bir görünüm katan seri, konforu ve rahatlığıyla dikkat çekiyor.

Biyeli ve çiçekli kırlentlerle tamamlanabilen Orleon Koltuk Takımı, mekanı geniş gösteren soft renkleriyle evinize ferah bir hava katacak. Koltuk takımınızı, Orleon Yemek Odası ile tamamlayarak salonunuzda bütünlük sağlayabilirsiniz.

Ak meşe ve parlak kremden oluşan doğal ahşap Orleon Yemek Odası'nın yüzeyinde parlak, kolay temizlenebilen, çizilmeye karşı dayanıklı ve çevreci akrilik malzeme kullanıldı. Konsolunda yer alan LED aydınlatmalı ayna ve vitrinle evinize modern bir hava katan yemek odası, Orleon Koltuk Takımı ile uyumlu renk ve dokularda sandalyelerle tamamlanıyor.

Orleon ile siz TV ünitesine değil, o size uysun!

Orleon TV ünitesi her eve uyacak şekilde tasarlandı. Farklı modül alternatifleriyle sunulan ürün sayesinde, istediğiniz yere uygun, tamamen kendi zevk ve ihtiyaçlarınıza göre bir TV ünitesi yaratabilirsiniz.

Yatak odası seçerken 'Ya evime uymazsa' derdi Orleon ile son buluyor

Orleon Yatak Odası, her eve uyum sağlayan yapısıyla dikkat çekiyor; üç farklı dolap alternatifi bulunan takım, farklı ölçülerde dolap arayanları memnun etmek üzere tasarlandı.

Dolap içindeki her noktayı etkin bir şekilde kullanmanız için düşünülmüş 4 veya 6 kapaklı dolapların içini, farklı aksesuar seçeneklerinden dilediklerinizi seçerek istediğiniz şekilde oluşturabilirsiniz.

Bazalı ve bazasız olarak iki seçenekle sunulan Orleon karyola, ak meşe ve parlak kremden oluşan yüzeyiyle odanıza daha ferah ve geniş bir hava katarken, parlak ve çizilmeye karşı dayanıklı yüzeyiyle kolay temizleniyor.

Orleon Serisi Koltuk Takımı, Yemek ve Yatak Odası her zevke hitap eden farklı renk alternatifleriyle Enza Home mağazalarında sizi bekliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yataş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title