Haberler

Hakkari Festivale Hazırlanıyor

Güncelleme:

Berçelan Kültür Ve Sanat Festivali'nin Yapılacağı Yaylaya Çıkan Hakkari Belediye Başkanı Fadıl Bedirhanoğlu, İncelemelerde Bulundu.

Bu Yıl Belediye Tarafından İlki Düzenlenecek Olan Berçelan Kültür ve Sanat Festivali'nin Yapılacağı Yaylaya Çıkan Hakkari Belediye Başkanı Fadıl Bedirhanoğlu, İncelemelerde Bulundu. Burada Belediye Başkan Yardımcıları Metin Kazandıoğlu ve Cemil Karanfil ile Birlikte Karpuz, Tandır Ekmeği ve Domates Yiyen Bedirhanoğlu, Festivalin Renkli Görüntülere Sahne Olacağını Söyledi. Daha Önce Güvenlik Nedeniyle Festivali Ertelemek Zorunda Kaldıklarını Belirten Bedirhanoğlu, "Sayın Abdullah Öcalan'ın 21 Mart Diyarbakır Nevruzunda Başlattığı Barış Süreci Herkese Bir Ümit Verdi. Biz de Bu Süreci Festivalle Renklendirmek İstedik. Birçok Davetlimiz Olacak. Tüm Halkımızı da Festivale Bekliyoruz. Festivalin Güzel Geçmesi İçin Komisyonlar Oluşturduk. Bu Vesileyle Hakkari Halkı Dostlarıyla Buluşmuş Olacak. Bu Festivalin Barış Festivali Olmasını İstiyoruz. Eski Acıları Yaşamamak Üzere Berçelan Yaylası'nda Son Noktayı Koymak İstiyoruz" Dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fadıl Bedirhanoğlu Hakkari Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title