Haberler

Hafif ticari araçla otomobil çarpıştı: 1 ölü, 5 yaralı

Güncelleme:

Konya'nın Hüyük ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Kaza sonucunda hafif ticari araç devrilirken, otomobil refüje çıktı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Hafif ticari araçla otomobil çarpıştı: 1 ölü, 5 yaralı

KONYA - Konya'nın Hüyük ilçesinde hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Kaza, Beyşehir-Isparta karayolunun Hüyük ilçesi Göçeri Mahallesi kavşağında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Beyşehir yönüne seyir halinde olan E.B.idaresindeki 01 DAV 12 plakalı hafif ticari araç ile A.V.K.yönetimindeki 15 AZE 056 plakalı otomobil kavşağında çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle hafif ticari araç devrilerek yan yatarken, otomobil ise refüje çıkarak durabildi. Kaza ihbarı üzerine adrese jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada hafif ticari araçta bulunan sürücünün oğlu 13 yaşındaki Berat Bozkurt olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü E.B., N.B., S.B. ve E.L.B. ile otomobil sürücüsü A.V.K. yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Beyşehir ve Hüyük Devlet Hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüyük Konya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title