Haberler

Görme Engelli Çocukların, 23 Nisan Coşkusu

KAYSERİ'deki Emel Tarman Görme Engelliler İlkokulu'nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı.

KAYSERİ'deki Emel Tarman Görme Engelliler İlkokulu'nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı. Görme engelli öğrenciler, sergiledikleri gösterilerle bayramın coşkusunu yaşadı.

Görme engellilerin, ana sınıfından liseye kadar eğitim gördüğü Emel Tarman Görme Engelliler Okulu'nda ilkokul öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle gösteri sundu. Öğretmenlerinin nezaretinde gösteriye hazırlanan çocuklar, okulun salonunda özel kıyafetleriyle hünerlerini sergilerken, anne ve babaları da onları gururla izledi. Gözleri görmeyen ancak, becerileriyle beğeni toplayan çocuklar, yine görme engelli arkadaşlarının çaldığı org eşliğinde Çanakkale Türküsü ile 23 Nisan şarkısını seslendirdi. Şemsiye ile bir gösteri de sunan çocuklar, bayramın coşkusunu doyasıya yaşadı. Okul Müdürü Mustafa Telli, okulda ana sınıfından ortaokul 8'inci sınıfa kadar görme engelli öğrencilere eğitim verdiklerini belirterek, şöyle dedi:

"Çocuklarımıza, yaşıtlarından farklı davranmıyoruz. Yaşıtları neler yapıyorlarsa, onların da yapmasını sağlamaya çalışıyoruz. Sorumluluk alarak bazı görevleri yerine getirmelerini istiyoruz. Tabii bazı şeyleri tam olarak yapamıyorlar ancak çok çalışarak ve azimle birçok şeyin de üstesinden gelebiliyorlar. Bugün de çocuklarımız, çalışarak hazırladıkları 23 Nisan gösterisini sundular. Böyle sorumluluk alarak gösteriye çıkmaları, onlara çok büyük moral oluyor. Okulumuzda toplam 45 öğrencimiz var. Onlara en iyi eğitimi vermeye çalışıyoruz." - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

23 Nisan Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title