Haberler

Gönen'de kuvvetli yağış -

Son 24 saatte metrekareye 96 kilogram yağışın düştüğü Gönen ile 38 kilogram yağışın olduğu Manyas'ta tarım alanları zarar gördü, ev ve iş yerlerini su bastı.

Son 24 saatte metrekareye 96 kilogram yağışın düştüğü Gönen ile 38 kilogram yağışın olduğu Manyas'ta tarım alanları zarar gördü, ev ve iş yerlerini su bastı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, kuvvetli yağış Balıkesir'in bazı ilçelerinde etkili oldu.

Son 24 saatlik ölçümlere göre Gönen'de metrekareye 96 kilogram, Manyas'ta ise 38 kilogram yağış oldu.

Kısa sürede düşen bu yağışların ardından ilçelere bağlı bazı yerleşim birimlerinde özellikle derelerin taşmasıyla sel oluştu.

Gönen merkez ile kırsal mahallelerinde çok sayıda ev ve iş yerini su bastı. Bir kadının sel sularına kapılıp yaşamını yitirdiği Asmalıdere Mahallesi'nde bir samanlık yıkıldı, ekili alanlar zarar gördü, küçükbaş hayvanlar ile kanatlı telefi yaşandı. Bölgedeki birçok samanlıkta bulunan balya ve arpalar sel sularıyla sürüklendi.

Taşan derenin sürüklediği bir otomobilin kullanılamaz hale geldiği Asmalıdere'de, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri hasar tespit çalışmalarına başladı.

Manyas'ta da ekili alanlarda hasara yol açan kuvvetli yağış nedeniyle çok sayıda ev ve iş yerini su bastı. İlçenin kırsal mahallelerinden olan Akçaova'da, Hüseyin Arık'a (72) ait evin mutfak duvarı yıkıldı, diğer odalara çamur doldu.

Bandırma'nın Aksakal Mahallesi'nde de yağışlar etkili oldu. Aksakal Ortaokulunun bahçesi sular altında kalırken, öğrenciler ve öğretmenler servis araçlarıyla okulun bina kapısına kadar götürüldü.

Tarım alanlarında zararın oluştuğu Aksakal'da ahır ve samanlıkları su bastı, balya ve arpalar telef oldu.

Kaynak: AA / Güncel

Balıkesir Aksakal Manyas Gönen Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title