Haberler

Gebze Kadın Personelini Unutmadı

Güncelleme:

Dünya Kadınlar Günü'nde Kadın personeller unutulmadı.

Gebze Belediyesi'nin bayan personeline 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çiçeği. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde ilçede farklı etkinlikler düzenleyerek Gebzeli kadınları bir araya getiren Gebze Belediyesi yönetiminden personele 8 Mart kutlaması. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in şehir dışı programları nedeniyle başkanlığa vekalet eden başkan yardımcısı Nilay Ayran, belediyede çalışan bayan personelleri unutmayarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Belediyede çalışan bayanları bir araya getirerek, özel olarak hazırlanmış pastayı çalışanlarla birlikte kesen Başkan Vekili Nilay Ayran, şehir dışında olan Başkan Köşker'in selamlarını ve tebriklerini iletti. Gebze Belediyesi'nin büyük bir aile olduğunu hatırlatan Başkan Vekili Nilay Ayran, "Bu büyük ailenin en nadide üyeleri siz değerli kardeşlerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarım" dedi. Başkan Vekili Nilay Ayran tarafından ayrıca; bayan personellere çiçek hediye edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nilay Ayran Gebze Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title