Haberler

Galatasaray'a Diyarbakır'da Coşkulu Karşılama

Güncelleme:

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile karşılayacak olan Galatasaray, özel uçakla gittiği Diyarbakır'da yaklaşık bin kişi tarafından coşkulu bir şekilde karşılandı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile karşılayacak olan Galatasaray, özel uçakla geldiği Diyarbakır'da yaklaşık bin kişi tarafından coşkulu şekilde karşılandı. Sarı kırmızılı taraftarların sevgi gösterilerinde bulunduğu futbolcular, otobüsle kalacakları otele geçti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile yarın karşılayacak olan Galatasaray bugün özel uçakla Diyarbakır'a geldi. Saat 19.15'te Diyarbakır Havalimanı'na inen sarı kırmızılı kafile, yaklaşık 1000 taraftar tarafından coşkulu gösterileri ve çiçeklerle karşılandı. Kafilede Başkan Yardımcısı Ali Dürüst, yönetim kurulu üyesi Cem Kınay, Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Ali Dürüst, Dış Hatlar Gelen Yolcu koridorunda karşılandı. Dışarda da sarı kırmızılı taraftarlar, Galatasaray'ın kalesi Diyarbakır yazılı pankart açtığı görüldü.

Uzatılan çiçekleri alan Abdurrahim Albayrak, sevgi gösterileri karşısında çok mutlu olduğunu belirterek, Diyarbakır'a daha önce de çok defa geldim. Diyarbakır halkını ve buradaki taraftarlarımızı çok seviyorum. Onların da bizi sevdiğini biliyorum. Çok iyi karşılandık. Bizi karşılayan Diyarbakırspor'un eski başkanı Adnan Öktüren beye çok teşekkür ederim dedi.

Futbolcuların bindiği otobüse büyük sevgi gösterisinde bulunan sarı kırmızılı taraftarlar, konfetileri ateşleyerek, otobüsün uzun süre hava alanından çıkmasına engel oldu. Karşılama sırasında güvenlik önlemi alan polis ile taraftarlar arasında zaman zaman gerginlik yaşadı. Gerginlik büyümeden önlendi.

Galatasaray kafilesini taşıyan otobüs zorlukla ilerlerken kent merkezi yerine otele çevre yolunu kullanarak gitti. Kafilenin geceyi geçireceği Green Park Otel'e de olağanüstü güvenlik önlemleri altında gitti. Yol boyunca çevik kuvvet polisi ve zırhlı araçlarla önlem alan polis, kuş uçurtmadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Büyükşehir Belediyespor Diyarbakır Havalimanı Türkiye Kupası Galatasaray Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title