Haberler

Futbolda Şike" Davası

Yargıtay'ın bozma kararının ardından 31 sanığın yargılanmasına devam edildi.

"Futbolda şike" davasında, Yargıtay'ın bozma kararının ardından 31 sanığın yargılanmasına devam edildi.

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki ikinci duruşmaya, sanıklardan Olgun Peker, Bülent İbrahim İşçen, Şekip Mosturoğlu, Mecnun Otyakmaz, Tamer Yelkovan, Ali Kıratlı, Erdem Konyar ile avukatları katıldı. Trabzonspor ve Türkiye Futbol Federasyonu avukatları da duruşmada hazır bulundu.

Sanık Sivasspor Kulubü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Fenerbahçe Kulübü Sivas'a geldiğinde, her misafir takıma yaptıkları gibi onları da kaldıkları otelde ziyaret ettiklerini belirterek, görüşmenin gerçekleştiği oteldeki kamera görüntülerini istediklerini ancak reddedildiğini söyledi.

Şekip Mosturoğlu ise kendisinin "transfer şikesi"nden yargılandığını dile getirerek, "Tapeler delil olarak kullanılmayacaktır. Ancak mahkemeniz bunları dosyadan çıkartmadığına göre hükümle birlikte değerlendirecektir. Tapelerle ilgili bir şey konuşmayacaksak benim de savunma olarak söyleyeceğim bir husus yoktur" diye konuştu.

Mahkeme heyeti, duruşmayı erteledi. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Şekip Mosturoğlu Mecnun Otyakmaz İstanbul Yargıtay Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title