Haberler

Fünye ile patlatılan şüpheli valizden üniversite hazırlık kitapları çıktı

Güncelleme:

Eskişehir'de kimliği belirsiz bir şahıs tarafından bırakılan şüpheli valiz, polis ekiplerinin aldığı geniş güvenlik önlemleri eşliğinde kontrollü patlama ile imha edildi. Valizde yapılan incelemede üniversite hazırlık kitapları bulundu.

Fünye ile patlatılan şüpheli valizden üniversite hazırlık kitapları çıktı

ESKİŞEHİR - Eskişehir'de kimliği belirsiz bir şahıs tarafından bırakılan şüpheli valiz, polis ekiplerinin aldığı geniş güvenlik önlemleri eşliğinde kontrollü patlama ile imha edildi.

İstiklal Mahallesi Porsuk Bulvarı'nda bulunan İl Sağlık Müdürlüğü ek hizmet binası karşısında kimliği belirsiz bir şahıs tarafından unutulan şüpheli valiz, polis ekiplerini harekete geçirdi. Vatandaş ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen çok sayıda polis ekibi, çevrede geniş güvenlik tedbiri aldı. Çevredeki yaya ve araç trafiği durdurulurken, alanın yakınında bulunan bir çay bahçesinde oturanlar tedbir amaçlı dışarı çıkarıldı. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından jammer ile bölgedeki sinyali kesildi. Özel kıyafetlerini giyen bomba imha uzmanını şüpheli valize fünye yerleştirdi. Alanda arka arkaya gelen siren seslerinin ardından yapılan kontrollü patlama ile şüpheli valiz imha edildi.

Patlatılan valizde inceleme yapan ekipler, üniversite hazırlık kitapları ile karşılaştı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title