Haberler

Ülkenin İlk Kadın Asayiş Timi Foça'da Kuruldu

Güncelleme:

İzmir'in Foça ilçesinde tamamı kadın polislerden oluşan 6 kişilik 'Asayiş Timi' kuruldu.

İzmir'in Foça İlçesi'nde tamamı kadın polislerden oluşan 1'i Amir diğerleri memur 5 kişilik 'Asayiş Timi' kuruldu.

MERKEZ VE İLÇELERİNDE GÖREVE BAŞLADILAR

İl Emniyet Müdürlüğü'nün desteğiyle Foça İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce 1'i Amir diğerleri memur 5 kadın polisten oluşan asayiş timi kuruldu. Amirleri Gülcan Coşkun'un liderliğindeki ekip, kent merkezi ve merkez ilçe girişinde görev yapmaya başladı.

İLÇE HALKINDAN DESTEK GÖRÜYORLAR

İlçeye bağlı Yenifoça, Bağarası, Yenibağarası, Kozbeyli ve Gerenköy'ün polis görev alanına giren bölümlerinde jandarma ile dönüşümlü denetim yapan ekip, ilçe halkından destek gördü.

"POLİSİMİZİN GÜLEN VE SEMPATİK YÜZÜYLE BULUŞTURMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Foça Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş, "Foça ülkemizin batıya açılan kapısı. Hem yerleşik halkıyla hem yerli ve yabancı turistiyle her mevsim kalabalıkların olduğu bir bölge. Biz emniyet ve asayişi sağlarken gelen konukları da halkımızı da polisin gülen ve sempatik yüzüyle buluşturmaya çalışıyor ve amaçlıyoruz. Gerek Bisikletli Trafik ve gerekse Asayiş Tim'lerimiz bu anlamda büyük ilgi ve destek görüyor.

"ÜZERLERİNE DÜŞEN GÖREVİ BAŞARIYLA YAPMAKTADIRLAR"

Tim, İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya'nın teşvik ve desteğiyle oluşturuldu. Müdürümüzün desteğiyle sadece asayiş timinin görev alanında kullanacağı bir polis aracıda kendilerine tahsis edildi. Diğer alanlarda olduğu gibi çalışan, üreten kadınlarımız emniyet ve asayiş alanında da üzerlerine düşen görevi başarıyla yapmaktadır. Alan hakimiyetini ekip sayısını arttırarak, ama özellikle kadın eliyle sağlayan bir yapı oluşturduk.

"ÖRNEK UYGULAMALAR GELİŞTİRİDİĞİMİZİ SANIYORUZ"

Halkımızın desteğinin süreceğine ve Foça'nın daha da huzurlu bir kent olmasını sağlamada kadın asayiş timinin çalışmalarına yardımcı olacağına inanıyor ve güveniyoruz. Bu anlamda Türkiye'ye de örnek uygulamalar geliştirdiğimizi sanıyoruz" dedi.

FOÇA İLKLERE İMZA ATIYOR

Öte yandan; Foça Emniyet Müdürlüğü, 2016 Yaz sezonu başında yine ülkede bir ilk olarak 2'si kadın 5 polisten oluşan, kent içi trafik ve asayiş timi oluşturmuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gerenköy Bağarası Yenifoça Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title