Haberler

Fenerbahçe Kadın Basketbol Başantrenörü Dikeoulakos Dört Takımında Yüzde 25 Oranında Şansı Var

Fenerbahçe Kadın Basketbol Başantrenörü Dikeoulakos Dört takımında yüzde 25 oranında şansı varFenerbahçe için savaşacağımBirsel Vardarlı Umarım bu sefer ellerimiz kupaya uzanırTuğçe Canıtez Çok heyecanlıyımFenerbahçe Kadın Basketbol Takımı İstanbul'da düzenlenecek olan Final Four öncesi medya günü düzenledi.

Fenerbahçe Kadın Basketbol Başantrenörü Dikeoulakos Dört takımında yüzde 25 oranında şansı var

Fenerbahçe için savaşacağım

Birsel Vardarlı Umarım bu sefer ellerimiz kupaya uzanır

Tuğçe Canıtez Çok heyecanlıyım

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı İstanbul'da düzenlenecek olan Final Four öncesi medya günü düzenledi.

Sarı-lacivertli takımın Başantrenörü George Dikeoulakos, kaptanlardan Birsel Vardarlı ve Tuğçe Canıtez düzenledikleri basın toplantısında Final-Four'u değerlendirdi. Fenerbahçe'nin beşinci kez Final-Four'a katıldığını ifade eden Dikeoulakos, kendisinin gördüğü en yüksek şansa sahip takımın sarı-lacivertli ekip olduğunu dile getirdi.

DÖRT TAKIMINDA YÜZDE 25 ORANINDA ŞANSI VAR

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü George Dikeoulakos, Başkan Aziz Yıldırım'a teşekkür ederek başladığı açıklamasında şunları söyledi Özellikle bu ailenin bir bireyi olarak Başkan Aziz Yıldırım'a ve Yönetim Kurulu'na teşekkür ediyoruz. Bir rüyayı gerçekleştirdikleri ve Final Four'u İstanbul'da düzenledikleri için. Ev sahibi olmak, Final Four'u burada oynamak, favori göstermez bizi. Dört takımında yüzde 25 oranında şansı var. Beşinci kez Fenerbahçe olarak Final Four'a katılıyoruz. Benim gördüğüm kadarıyla en yüksek şansa sahip olduğumuz zaman. Diğer takımlar arasında Final Four'a katılan takımlara karşı en yüksek bütçeye sahip takım biz değiliz. Bütçe her zaman mutluluğu da beraberinde getirmiyor. Bütçeler matematikle ilgilidir ama bir takımı oluşturmak için kimya gereklidir. Biz takım olarak harika bir kimyaya sahibiz. Bu salon inşallah dolu olacak ve bu organizasyonun keyfini çıkaracağız.

FENERBAHÇE İÇİN SAVAŞACAĞIM

Final Four'daki rakibi Nadezhda'nın eski takımı olduğunun hatırlatılması üzerine Dikeoulakos, Güzel bir tesadüf ama sadece tesadüf. Orada 2 çok güzel yıl geçirdim. Takımın kurulmasında ciddi katkım var. Orada 6-7 oyuncu ortalama 2 yıldır birlikte oynuyor. Tek avantajları bu bence. Onları seviyorum ama sahaya çıktığım an benim takımım Fenerbahçe ve bu takım için savaşacağım diye konuştu.

BİRSEL VARDARLI UMARIM BU SEFER ELLERİMİZ KUPAYA UZANIR

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımının kaptanı Birsel Vardarlı ise,Ev sahibi olmamızın katılımın çok olmasıyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Üst üste 5'nci kez Final Four'a kaldık. Öncelikle bu organizasyonu evimize alan Başkanımız ve Yönetim Kurulumuza teşekkür ediyorum. Ev sahibiyiz ve heyecanlıyız. İlk defa böyle bir organizasyonda ev sahibi olmak bambaşka. İki final, iki yarı final görmüştük. Umarım bu sefer ellerimiz kupaya uzanır. İstanbul'a Final Four'u alabildiğimize çok sevindik. Rusya ile aramızda bir çekişme oldu. Ev sahibi olmamız ayrı bir motivasyon katacaktır bize şeklinde konuştu.

TUĞÇE CANITEZ ÇOK HEYECANLIYIM

Sarı-lacivertli takımın 2'nci kaptanı Tuğçe Canıtez de, Final Four'u buraya taşımak çok önemliydi. Çok heyecanlıyım. Buradaki taraftarımız, fanlarımız, ailelerimiz gelecek ve bu önemli maçta bizi destekleyecek. Ben kupayı kaldırdığımızda Başkanımıza da bunu hediye etmek istiyoruz dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Birsel Vardarlı Tuğçe Canıtez Fenerbahçe İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title