Haberler

Felçli Rabia'ya Fenerbahçe'den Moral Ziyareti

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde Fenerbahçeliler Derneği üyeleri omuriliğinde tümör tespit edilen ve iki ayağı da felçli sarı-lacivertli ekip taraftarı 19 yaşındaki Rabia Armutçu'yu ziyaret ederek moral verdi.

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde Fenerbahçeliler Derneği üyeleri omuriliğinde tümör tespit edilen ve iki ayağı da felçli sarı-lacivertli ekip taraftarı 19 yaşındaki Rabia Armutçu'yu ziyaret ederek moral verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a "Yürümek istiyorum" yardım edin, çağrısında bulunan Fenerbahçe tarftarı olan Rabia Armutçu'ya İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Düzen ile Başkan vekili Necati Karanlık Rabia'yı ziyaret etti. Düzen medyada yayınlanan haberler üzerine Rabia'nın durumu hakkında Fenerbahçe yönetim kuruluna konuyu aktardıklarını belirterek, şöyle dedi:

"Rabia'nın haberi olmadan genel merkeze konuyu ilettik. Rize maçı öncesi yönetim kurlumuz konuyu gündemine alıp görüştü ve Fenerbahçe Genel Koordinatörü Tamer Yelkovan bey beni aradı. Ne yapabileceğimizi sordu. Bu kızımızı yürütmemiz gerektiğini söyledim. 'İyi bir Fenerbahçe taraftarı hem 19 yaşında hayalleri var. Mutlaka hayallerine kavuşturmamız hayata döndürmemiz gerekiyor' dedim. Bununla ilgili evrakları ve detaylı bilgi almak üzere geldik."

Fenerbahçe camiası olarak ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını ifade eden Mustafa Düzen, Medikal Park hastanelerini de bu konuda bilgilendireceklerini onların sponsorluğunda Rabia'yı  ayağa kaldırmak için ellerinden geleni yapacaklarını anlatırken, "Hayata küsmesin, bir Fenerbahçeli olarak ayakta dimdik dursun. O bir Cumhuriyet, Atatürk, Fenerbahçe çocuğu. Elimizden geldiği kadar ona yardımcı olacağız. İnşallah onu yürüteceğiz, hayata bağlayacağız daha güzel yerlere gelmesini sağlamaya çalışacağız" diye konuştu.

Yayınlanan haberlerden sonra kendisini daha güçlü hissettiğini söyleyen Rabia Armutçu, "Başkanımın dediği gibi Cumhuriyet çocuğu asla yıkılmaz. Dimdik ayaktayım ne kadar ayağa kalkamasam da. Fenerbahçe spor kulübünden, en çok kaleci Volkan ile görüşmek isterim. Volkan ağabeyi çok seviyorum inşallah onunla görüşürüm" diye konuştu.

Rabia'nın bu sözleri üzerine dernek başkanı Mustafa Düzen, Fenerbahçe inşallah şampiyon olacak. Şampiyonluk gecemize de inşallah seni oraya yürüyerek getireceğiz. O geceye de Volkan'ı da getirmeye çalışırız. Getiremezsek te biz seni oraya götürür görüştürürüz yine. Sen moralini yüksek tut" diye konuştu. - İskenderunhatay

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İskenderun Fenerbahçe Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title