Haberler

1500 Polis ve 1 Helikopterle İstanbul'da Dev Operasyon

Güncelleme:

Dün akşam saatlerinde yaklaşık bin 500 polis, Fatih bölgesinde ana caddelerde ve ara sokaklarda asayiş uygulaması başlattı. 30 kişi gözaltına alındı.

İstanbul emniyet Müdürrlüğü ekipleri Fatih'te 1500 Polis ve 1 Helikopterle dev bir operasyon düzenlendi. Özel harekat timlerinin de destek verdiği çalışmaları, bir polis helikopteri de yukarıdan takip etti. Şüpheli görülen araçları durduran polis ekipleri, araçların içerisini didik didik aradı. Asayiş denetlemesine çok sayıda çevik kuvvet ile motosikletli tim ve ilçe ekibi de katıldı.

30 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Baskınlarda 30 kişi gözaltına alınırken, ele geçirilen, jammer (sinyal kesici), 2 çelik yelek, uyuşturucu madde, 4 ruhsatsız tabanca ve 2 adet av tüfeği, cop, pala, çok sayıda bıçak, uyuşturucu madde ve uyuşturucu maddeden elde edilen bir miktar para, Balat'ta bulunan Liman İskele Polis Merkezi'nde basın mensuplarına sergilendi. İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok da polis merkezine gelerek denetimlerle ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu.

"SOKAK ÇETELERİNE KARŞI YOĞUN MÜCADELE VERİYORUZ"

Söz konusu uygulamaların devam edeceğini belirten Altınok, "İstanbul'da huzuru bozmaya yönelik ne yapılanma varsa hepsinin üzerine kararlılıkla gideceğiz. Özellikle uyuşturucu konusunda vatandaşımızın sızlanmasına sebebiyet veren sokak çetelerine karşı yoğun bir mücadele veriyoruz. Bundan sonra daha acımasız bir şekilde üzerine gideceğiz. Hiç kimse İstanbul'da kendisini hukukun, kanunun ve kanunun bize verdiği yetkinin üzerinde göremeyecek. Tüm vatandaşlarımızın müsterih olmasını istiyoruz. Ramazan ayına İstanbul'da insanlarımızın huzur içinde girmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Uygulamalarda 30 kişi gözaltına alındı" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Selami Altınok İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 4 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 4 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? SEYRAN ÖLECEK Mİ? Yalı Çapkını Seyran diziden ayrılıyor mu? #127916 YALI ÇAPKINI 69. BÖLÜM FRAGMAN yayınlandı mı? Tahlil nikahı nedir, hülle nedir? Tahlil nikahı nasıl yapılır, şartları nelerdir? Emekli maaşına Temmuz'da ne kadar zam gelecek? (%) Emekliler ne kadar zam alacak? Memurlar ne kadar zam alacak? (%) 4 aylık memur enflasyon farkı belli oldu mu, Temmuz'da memura ne kadar zam yapılacak? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? 3-4 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Moğollar Türk mü? Moğolistan Türk devleti mi? 3-4 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (5)

fam@m.m:

ıstanbul emniyet müdürüne helal olsun ilk geldiğinde karşı görüşüm vardı ama adam işinin hakkını veriyor

18
3
yanıtYanıtla
HAHAHA:

DOĞUDA NEDEN UYGULAMA YAPAMIYORSUNUZ ?ORASI AYRI BİR CUMHURİYET Mİ ?

11
5
yanıtYanıtla
mehmet gür:

30 gözaltı yarın hepsi dışarda :(

12
2
yanıtYanıtla
hkesk:

Ankara''nın her yerinde uyuşturucu kol geziyor.Hatta o kadar ki bir kaç gün önce gündüz vakti dikmen vadisinde iki genç içiyordu.Bu tür baskınları ne yazıkki sadece gündem değiştirmek istedikleri zaman yapıyorlar.

7
1
yanıtYanıtla
ASGERİ ÜCRETLİYİM GEÇİNEMİYORUM:

BU UYGULAMALARI DOĞUDA DA YAPMANIZI İSTERİZ...DELİKANLI ÇEVİK KUVVET...TERÖR ÖRGÜTÜNÜN GÖSTERİLERİNDE DE GÖRMEK İSTİYORUZ..

3
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title