Haberler

Evinizdeki Kablo Kirliliğine Son

Güncelleme:

AirTies, ürün gamına yeni eklediği Power Line Ağ Adaptörleri sayesinde evinizdeki interneti elektrik hattı üzerinden paylaşmanızı sağlarken kablo kirliliğine son veriyor.

Geleceğin teknolojisini bugünden sunan AirTies, ürün gamına yeni eklediği Power Line Ağ Adaptörleri sayesinde evinizdeki interneti elektrik hattı üzerinden paylaşmanızı sağlarken kablo kirliliğine son veriyor.

Kablosuz bir yaşam vizyonu ile geliştirdiği teknolojiler sayesinde hayatı kolaylaştıran AirTies, yeni Power Line Ağ Adaptörleri ile kablo kirliliğine son vererek, prizler üzerinden cihazlarınız arasında internet paylaşımı yapmanızı sağlıyor.

Evinizdeki mevcut elektrik hattı üzerinden, farklı odalardaki prizlerinizi kullanarak, akıllı televizyonunuzu, oyun konsolunuzu, IPTV ya da uydu alıcınızı hatta bilgisayarınızı kolaylıkla modeminize bağlayan Power Line Ağ Adaptörleri ile kesintisiz internetin keyfine her noktada varabileceksiniz. Sadece prize takmak kadar kolay!

İkili olarak satılan Power Line Ağ Adaptörlerinin birini modeminize ethernet girişi ile bağlıyor; diğer adaptörü ise interneti paylaşmak istediğiniz cihazınıza bağlıyorsunuz. Bu sayede artık kablo kirliliği yaşamadan ve yeni kablo döşemenize gerek kalmadan, hızlı ve kesintisiz interneti evinizdeki farklı cihazlara taşıyabilirsiniz. Hayatı kolaylaştıran ağ adaptörlerinin sahip olduğu ilave özellik sayesinde, mevcut prizi bloke etmeden, eş zamanlı farklı cihazların elektrik almasına imkan sunan Air 500, gürültü filtresi özelliği ile de elektrik sinyallerinin yaydığı gürültüyü izole ederek kaliteli data aktarımı sağlıyor.

Siz de, evinizdeki internetinizi farklı cihazlarınıza kablo kirliliği yaratmadan taşımak istiyorsanız, tüm teknoloji mağazalarında satışa sunulan Air 500 AirTies Power Line Ağ Adaptörleri ile kablosuz hayatın tadını çıkabilirsiniz.

AirTies Hakkında: 2004 yılında ABD Silikon Vadisi'nden Türkiye'ye dönüş yapan idari ve teknik bir ekip tarafından kurulan AirTies, elektronik cihazları birbirine, internete ve insanlara kablosuz olarak bağlayan ürünler geliştiriyor. Ürün portföyünde kablolu-kablosuz yerel ağ ürünleri (LAN) internet üzerinden telefon (VoIP), aksesuarlar ve internet üzerinden televizyon (IPTV) ürünleri yer alıyor. AirTies, bugün geldiği noktada, başta Doğu ve Kuzey Avrupa olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde ev kullanıcıları ve KOBİ'ler için çözüm geliştiriyor. Türkiye'deki tüm telekom operatörleri ile işbirliği bulanan AirTies, başta Avrupa olmak üzere dünyanın önde gelen telekom operatörleri ile de projeler gerçekleştiriyor. Türkiye'de Ar-Ge Merkezi Belgesi'ne sahip 82 şirketten biri olan AirTies, uzman Ar-Ge kadrosu ile çip üreticilerine bağımlı olan rakiplerinin aksine kendi ürünlerini tasarlayıp geliştiriyor. Faaliyet gösterdiği pazarların altyapısı, dinamikleri ve tüketici ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak ürün geliştirme yapan AirTies, bu yaklaşımın sonucu olan yerelleştirme stratejisi ile girdiği pazarlarda hızlı bir büyüme sergiliyor. IP ve Web TV projelerine yönelik çözümleri ile birçok uluslararası ödüle layık bulunan AirTies, müşteri odaklı yaklaşımını Ar-Ge gücüyle birleştirerek kullanıcıların hayatını kolaylaştıran teknolojiler geliştiriyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title