Haberler

Esteticare Yenilenen Vizyonu ile Yeni Binasında

Güncelleme:

Esteticare Tıp Merkezi, yatış gerektirmeyen lokal müdahaleler ve geniş kapsamlı ameliyatların yapıldığı butik bir hastane gibi yeni binasında hizmet vermeye başladı.

Esteticare Tıp Merkezi poliklinik muayeneler, yatış gerektirmeyen lokal müdahaleler ve geniş kapsamlı ameliyatların, medikal estetik işlemlerin yapıldığı butik bir hastane gibi yeni binasında hizmet vermeye başladı.

Kasım 2005'ten bu yana Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Dal Merkezi olarak hizmet veren Esteticare; Haziran 2014 itibariyle Bursa'nın ilk ve tek, Türkiye'nin on yedinci A Tipi Tıp Merkezi olmaya hak kazandı.

Esteticare yeni binasında estetik ve plastik cerrahi işlerin yanında medikal estetik, saç dökülmesini durdurma ve saç ekimi; lazer epilasyon, zayıflama, anti aging (genç kalma) alanlarında bilimsel çözümler sunuyor. Estetik ve plastik cerrahi alanında meme estetiği, lazer liposuction, lazer lipoliz, liposuction, estetik yüz cerrahisi, burun estetiği, kulak estetiği, genital estetik, karın germe, saç ekimi gibi pek çok ameliyat yapılıyor. Medikal estetikte ise; lazer epilasyon, zayıflama, selülit tedavisi, mezoterapi, PRP, kimyasal peeling, botox, dolgu, lazerle leke ve kılcal damar tedavisi, cilt bakımı ve ozon terapi gerçekleştiriliyor.

Esteticare Tıp Merkezi hastalarına, ayrıcalıklı hizmetler sunmayı hedeflediklerini belirten Mesul Müdür Prof. Dr. Mesut ÖZCAN Plastik ve Estetik Cerrahi ile tüm Lazer Tedavilerinde iddialı olduklarını belirtti. Prof. Dr. Mesut ÖZCAN;"Yeni binamızda yenilenen yüzümüz ile hasta memnuniyeti odaklı hizmet vermeye devam edeceğiz. Yeni binamız iki ameliyathane, acil müdahale odası, ameliyat öncesi ve sonrası dinleme ve gözlem odalarıyla, medikal estetik uygulamalara ayrılan katı ile küçük bir hastane gibi. Yatış gerektiren kombine estetik operasyonların yanı sıra yatış gerektirmeyen genel ve lokal müdahaleler de gerçekleştiriliyor. Sağlık insan içindir diyerek tıbbi donanımımızı teknolojiye ayak uydurarak güncelliyoruz. Hekimlerimiz ve diğer uzman kadromuzla hizmet kalemlerimizi her geçen gün yenilerken, bu sayede kalitemiz ve hizmet alan hastalarımızda da gün be gün artış görüyoruz." dedi.
Prof. Dr. Mesut Özcan; Türkiye'nin dört bir yanından ve yurtdışından gelen hastalarımıza hizmet verirken hem ülke ekonomisine katkıda bulunuyoruz hem de ülke tanımını destekliyoruz diyerek sağlık turizmi konusunda da yoğun çalışmaları olduğuna vurgu yaptı. ÖZCAN;"Yenilenen tıbbi donanım ve alternatif tedavi yöntemleriyle merkezimizde hastalarımızın tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde hizmet yelpazemizi genişlettik. Merkezimizde hasta ve çalışan güvenliği uluslararası standartlarda uygulanmaktadır. Sağlık Bakanlığı tarafından denetlenen bir kurum olmamız ise hastalarımıza güven ve ayrıcalık vermektedir." diye ekledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title