Haberler

Eskişehirspor Aybaba'ya Emanet

Eskişehirspor'la sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan Samet Aybaba, "30 saniyede anlaştık. Kriz dönemini atlatıp, sonrasında da hedefleri olan bir takım yaratmaya çalışacağız" dedi.

Eskişehirspor'la sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan Samet Aybaba, "30 saniyede anlaştık. Kriz dönemini atlatıp, sonrasında da hedefleri olan bir takım yaratmaya çalışacağız" dedi.

Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, Samet Aybaba ile kulüp yöneticileri katıldı. Başkan Mesut Hoşcan, zor günleri aşacaklarına inandığını belirtirken şunları söyledi:

"Ancak Eskişehirspor camiası taraftarıyla, kongre üyesiyle, basınıyla, şehir halkıyla, yönetimleriyle bu işin altından kalkabilecek bir camia. Yöneticilerimizle, teknik heyetimizle, hocamızla, futbolcularımızla biz bugünleri aşacağız. Hep birlikte, birlik ve beraberlik içerisinde Eskişehirspor hak ettiği yerlere muhakkak gelecek. Türkiye'nin deneyimli, futbolu iyi bilen, takımını ateşleyen hocamızla ve ekibiyle sözleşme imzalıyoruz. Bu şehir, bu camia bu işin altından kalkacak."

GÖRÜŞME 7 SAAT SÜRDÜ

Samet Aybaba ise Başkan Mesut Hoşcan'la görüşmelerinin 7 saat sürdüğünü vurgularken şöyle konuştu:

"Eskişehirspor'un dününü, bugününü, devre arasını, bundan sonraki planlamayı konuştuk. Benim ve ekibimin bu işin içindeki maddi prosedürü, sadece 30 saniye sürdü. Yani 7 saatin 30 saniyesi sadece bizim ekonomik anlamdaki düşüncelerimize bağlandı. Eskişehirspor'daki kriz dönemini atlattıktan sonra hedefleri olan bir takım yaratacağız. Eskişehir'e gelişimin birinci nedeni burasının bir futbol şehri olması. Türkiye'de sadece üç tane futbol şehri var. Trabzon, Bursa ve Eskişehir. İkisiyle çalıştım. Üçüncüsü de Eskişehir'di. Eskişehirspor'u sadece kümede kalmaya odaklanması kadar kötü bir şey yoktur. Biz bir kere bu düşünceden yavaş yavaş uzaklaşmaya başlayalım. İlk yarıyı biz 6 maç olarak düşünüyoruz. Geride kalan maçların hepsini unuttuk."

"GEKAS'LA SORUN VAR"

Samet Aybaba, yardımcılığını üstlenecek olan Feyyaz Uçar'ın çalıştığı medya grubuyla ilgili sözleşmesindeki sorun yüzünden Eskişehir'e gelemediğini söyledi. Aralarında Gekas'ın da bulunduğu bazı oyuncularla sorunları olduğunu açıklayan Aybaba şöyle dedi:

"Benim Beşiktaş'tan birlikte çalıştığım arkadaşlarla yolumuza devam edeceğiz. Bazı oyuncularımızla sorunlarımız var. Bazı oyuncularımızın bu yarışın içinde olmayacağı şeklinde. Yaptığımız toplantıda bütün oyuncularımız bu yarışın içerisinde olacaklarını söyledi. Bir arkadaşla ilgili bir sorunumuz var. Çözülürse çözülür, çözülmezse kendisini çözülür. Çok da önemli değil."

Samet Aybaba, Eskişehirspor ile sezon sonuna kadar yaptığı anlaşmayla ilgili olarak da "Biliyorsunuz burası Türkiye. 4 yıllık sözleşme yapıyorsunuz 6 ay sonra gidiyorsunuz ya da sezon sonuna kadar yapıyorsunuz 5 yıl kalıyorsunuz. Acayip bir ülke bizim ülkemiz. Atılan imzalara fazla takılmayın" dedi. - Eskişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskişehirspor Mesut Hoşcan Samet Aybaba Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title