Haberler

Eskişehir'de Yangın Söndürme Tatbikatı

Eskişehir'de Çeşitli Sağlık Kuruluşlarında Görev Yapan Sivil Savunma Görevlilerine Yönelik Yangın Söndürme Tatbikatı Düzenlendi.

Eskişehir`de çeşitli sağlık kuruluşlarında görev yapan sivil savunma görevlilerine yönelik yangın söndürme tatbikatı düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı bahçesindeki tatbikata Eskişehir Devlet, Yunusemre Devlet, Eskişehir Doğum ve Çocuk Hastalıkları , Zübeyde Hanım Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastaneleri ile Odunpazarı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi`nde çalışan sivil savunma görevlileri katıldı.

Tatbikatta, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkan Yardımcısı Yavuz Demirel, parlayan bir tüpgazla akaryakıt yangınına nasıl müdahale edileceğini uygulamalı olarak gösterdi. Tatbikat sırasında alev alan bir tüpgazın üzerine ıslak bez sararak söndürmeye çalışan Yavuz Demirel, birkaç denemeden sonra tüpü söndürebildi. Tatbikata katılan sivil savunma görevlillieri ile kadın gazeteciler de tüpgaz yangınını söndürdü.

Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, sivil savunma eğitimleri çerçevesinde Büyükşehir Belediyesi`nin katkıları ile tatbikatın düzenlendiğini söyledi.

Kemal ATLAN/ESKİŞEHİR, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title