Haberler

Eskişehir Boşanma Davası Süren Eşini Öldürüp, Sevgilisini Ağır Yaraladı

Boşanma davası süren eşini öldürüp, sevgilisini ağır yaraladıManisa'dan Eskişehir'e gelen 28 yaşındaki Ümit Bulut, boşanma davalarının sürdüğü eşi 20 yaşındaki Gizem Bulut'u evde, sevgilisi 24 yaşındaki Ramazan Aktar'ı da çalıştığı kahvenin önünde tabancayla vurdu.

Boşanma davası süren eşini öldürüp, sevgilisini ağır yaraladı

Manisa'dan Eskişehir'e gelen 28 yaşındaki Ümit Bulut, boşanma davalarının sürdüğü eşi 20 yaşındaki Gizem Bulut'u evde, sevgilisi 24 yaşındaki Ramazan Aktar'ı da çalıştığı kahvenin önünde tabancayla vurdu. Gizem Bulut olay yerinde öldü, ağır yaralanan Ramazan Aktar hastaneye kaldırıldı. Otomobille kaçmak isteyen Ümit Bulut'u polisler kent çıkışında yakaladı.

Eşi Ümit Bulut ile yaklaşık 5 aydır boşanma davaları süren Gizem Bulut, oturduğu Manisa'dan 2 ay önce sevgilisi Ramazan Aktar'la birlikte Eskişehir'e geldi. Ramazan Aktar ile Gizem Bulut Eskişehir'in Çamlıca Mahallesi'nde kiraladıkları bir apartman dairesinde kalmaya başladı. Ramazan Aktar da aynı mahalledeki bir kahvede garson olarak işe girdi.

Manisa'dan kiraladığı 07 KGB 49 plakalı otomobille bugün Eskişehir'e gelen Ümit Bulut, eşi Gizem Bulut'un oturduğu Çamlıca Mahallesi Arık Sokak'taki evine gitti. Ümit Bulut, kapıyı açar açmaz Gizem Bulut'un başına tabancayla ateş etti. Kapıyı kapatıp evden çıkan Ümit Bulut daha sonra evin yakınındaki Çamlıca Mahallesi Birlik Caddesi'nde Ramazan Aktar'ın çalıştığı kahvenin önüne gitti. Ümit Bulut, dışarı çıkan Ramazan Aktar'ı başından ve karnından vurup kaçtı. Aktar, çevredekilerin ihbarı üzerine gelen ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayın ardından kiralık otomobille kaçan Ümit Bulut'u polisler Seyitgazi yolu Kalabak Suyu Domul Tesisleri yakınında yakaladı. Olayda kullandığı tabancayla birlikte yakalanıp gözaltına alınan Ümit Bulut, İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, ölen Gizem Bulut'un cesedinin otopsi için ESOGÜ Hastanesi morguna kaldırıldığını, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çamlıca Politika Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title