Haberler

Eskişehir Belediye Başkanları Dayanışma Buluşması

Güncelleme:

Eskişehir'in CHP'li Belediye Başkanları, Mahmudiye ilçesinde düzenlenen buluşmada dayanışma vurgusu yaparak birlik ve beraberlik mesajı verdi. Toplantıda çalışmalarla ilgili sunumlar yapıldı ve tarımsal alanda yapılan destekleme projeleri hakkında bilgiler paylaşıldı.

Eskişehir'in CHP'li Belediye Başkanları, Mahmudiye ilçesinde düzenlenen buluşmada dayanışma vurgusu yaparak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Eskişehir Büyükşehir Belediye (EBB) Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Alpu Belediye Başkanı Gürbüz Güller, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı ve Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan'ın ev sahipliğinde düzenlenen Belediye Başkanları Buluşması'nda bir araya geldi.

Buluşmaya Mihalıççık Belediyesi meclis üyesi Mustafa Ahmet İmre, ilçe belediye meclis üyeleri ve belediye yetkilileri de katıldı.

Mahmudiye Belediye binası önünde Başkan Büyükerşen ve beraberindeki heyet, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan ve çocuklar tarafından çiçeklerle karşılandı. Başkanlar daha sonra İshak Gündoğan ile makamında bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

Görüşmenin ardından belediye sosyal tesisinde toplantı yapıldı. Toplantıda Gündoğan ve belediye başkanları çalışmalarla ilgili sunum yaparken, dayanışmaya vurgu yaptı ve birlik, beraberlik içerisinde Eskişehir'e en iyi hizmet sunmaya devam edeceklerini belirtti.

Toplantı sonrası ilçede yürüyüş yapan Belediye Başkanları, ilçe esnafı ve vatandaşlardan ilgi gördü. Ziraat Odası'nda çiftçilerle de bir araya gelen Başkanlar sorunlar ve çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulunarak, tarımsal alanda yapılan destekleme projeleri hakkında da bilgiler verdi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Mahmudiye Eskişehir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title