Haberler

Erdoğan: "Kimseyi Markalama Hakkına Sahip Değiliz"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Kimseyi Markalama Hakkına Sahip Değiliz, Ama Kimsenin de Bize Saygısızlık Etmeye Hakkı Yoktur" Dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Kimseyi markalama hakkına sahip değiliz, ama kimsenin de bize saygısızlık etmeye hakkı yoktur" dedi.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen "Dünya Rizeliler Günü" töreninde bir konuşma yapan Erdoğan, seçim gecesi söylediği sözlerin sonuna kadar arkasında duracaklarını belirterek, kimseye kırgın, kimseye küskün olmayacaklarını, 70 milyon vatandaşın emanetini omuzlarında taşıyacaklarını söyledi.

"Kimseyi markalama hakkına sahip değiliz, ama kimsenin de bize saygısızlık etmeye hakkı yoktur" diyen Erdoğan, şöyle devam etti:

"Şu anda ben 'Tayyip Erdoğan' değilim Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanıyım, şu anda ben halkımın hizmetkarıyım, ayrım yapamam ve bu hizmeti 70 milyon vatandaşımın her birine aynı şekilde götürmek durumundayım. Götürmezsem bunun hesabını veremem, hem bu dünyada hem de ölüm ötesinde."

Cumhuriyetin 100. yılına farklı hazırlanmak durumunda olduklarını vurgulayan Başbakan Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü:

"Şunu çok açık, net söylemek durumundayım. Hiç bir zaman iktidar, muhalefet, böyle bir zıtlaşmanın içerisinde olmak istemedik, istemeyeceğiz, çünkü bu milletin sadakatine, vefasına layık olmak zorundayız ve cumhuriyetimizin 100. yılına farklı hazırlanmak zorundayız.

Dedik ya 2013 yılında kişi başına milli gelir 10 bin doları bulacak. Bunda kararlıyız, Allah'ın izniyle bu olacak. İşte enflasyonu gördünüz, 6.9 oranına düştü. 2023 yılına, yani yüzüncü yıla farklı bir Türkiye ile gireceğiz. O da dünyanın en büyük ilk on ekonomisi içerisindeki Türkiye."

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title