Haberler

Erdemli Belediyesi Kurs Merkezi'nde yeni dönem kayıt sınavı yapıldı

Güncelleme:

Erdemli Belediyesi Kurs Merkezi, 2020-2021 eğitim dönemi için lise kayıtları sınavını gerçekleştirdi.

Erdemli Belediyesi Kurs Merkezi, 2020-2021 eğitim dönemi için lise kayıtları sınavını gerçekleştirdi. Bin öğrencinin katıldığı sınav sonuçları 8 Ocak Çarşamba günü açıklanacak.

Erdemli Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, eğitimde fırsat eşitliği anlayışı ile kurulan ve ücretsiz hizmet veren Lise Hazırlık Kurs Merkezi, eğitim desteği sunmaya devam ediyor.

2020-2021 yılı için dört farklı branşta sayısal, eşit ağırlık, sözel ve yabancı dil eğitimi veren Kurs Merkezi, yeni dönem kayıt sınavını gerçekleştirdi. Bin öğrencinin katıldığı ve sonuçlarının 8 Ocak Çarşamba günü açıklanacağı sınavda dereceye giren öğrenciler, Erdemli Belediyesi Kurs Merkezi'ne başvurularını yapabilecekler.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, eğitime büyük önem verdiklerini belirterek, "Zira geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin, vatana ve millete hayırlı bireyler olarak yetiştirilmesi en büyük arzumuzdur. Bu amaçla kurduğumuz Eğitime Destek Kurs Merkezlerimiz, çok şükür ki istediğimiz başarıyı yakaladı. Bugün taleplerde yaşadığımız yoğunlukta, bu başarının göstergesidir. Biliyoruz ki, ailelerin en kıymetli varlıkları çocuklarıdır. Çocuklarını bizlere emanet eden anne ve babalara teşekkür ediyorum" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Erdemli Belediyesi Erdemli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title