Haberler

Engin: 'Bundan Sonra Maçlara Paf Takımıyla Çıkacağız'

Beşiktaş Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin, Fenerbahçe'ye 2-1 Yenildikleri Derbi Maçın Hakemi İsmet Arzuman'ın Verdiği Kararlara Büyük Tepki Gösterirken, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in Tepki Olarak Artık Ligdeki Maçlara Paf Takımıyla Çıkma Kararı Aldığını Söyledi.

Beşiktaş Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin, Fenerbahçe'ye 2-1 yenildikleri derbi maçın hakemi İsmet Arzuman'ın verdiği kararlara büyük tepki gösterirken, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in tepki olarak artık ligdeki maçlara PAF takımıyla çıkma kararı aldığını söyledi.

Maçın ardından açıklama yapan Engin, derbi maçtaki hakem yönetimine isyan ettiklerini belirterek, ''İlk haftadan beri sürekli hakem hataları var. Sahada emek harcayan bu futbolcuların hakkını nasıl arayacağız? Hepsi isyan ediyor. Son dakikada attığımız golün iptalinde pozisyonun faulle alakası yok. Artık takımımızı ligden çekiyoruz'' dedi.

Ligle ilgili bazı kararların verilmiş olduğuna inandıklarını kaydeden Sinan Engin, daha sonra şunları söyledi:

''Fenerbahçeliler çıktılar maçtan önce bir sürü şey söylediler hakemle ilgili. Bugün bakıyoruz, şimdi biz ne söyleyelim? Onlar da bize hak verdiler. 'Sakin olun' dediler. Niye biz? Nasıl hakkımızı savunacağız? Hep, 'Ah vah' deniliyor. Bu hakemler artık aklını başına alacak'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title