Haberler

En Az Oyu Doğru Yol Partisi Aldı

Güncelleme:

Resmi olmayan sonuçlara göre 1 Kasım seçimlerinde en az oyu Doğru Yol Partisi aldı.

1 Kasım 2015 genel seçimlerinin resmi olmayan sonuçları açıklandı. Türkiye'de en az oyu 14.004 ile Doğru Yol Partisi aldı. Doğru Yol Partisi Türkiye'deki 53 milyon oyun binde 3'ünü aldı.

OY PUSULASINDA DA EN SONDALAR

İlginç bir tesadüf ise oy pusulasına bakıldığında ortaya çıktı. Doğru Yol Partisi, Millet ve Adalet Partisi'nin seçime katılmadığı illerde oy pusulasında da en son sırada yer alıyor.

İşte en az oy alan ilk 5 parti

BTP %0.11

DSP %0.07

LDP %0.06

MP %0.04

DYP %0.03

NEREDEN NEREYE

Süleyman Demirel ve Tansu Çiller döneminde iktidar olan Doğru Yol Parti'nin durumu "Nereden nereye" dedirtti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Doğru Yol Partisi Türkiye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

can:

Dedem diyodu demirele atacam diye garibime anlatamadik demirel gitti diye

16
1
yanıtYanıtla
KENDI KADERINIZI KENDINIZ YAZIYORSUNUZ:

EY AKP/ISID''LILER BILIYORUM ADALETSIZ YAPINIZI VIJDANLARINIZIN MUASEBESINI YAPMADAN SÜREKLI ÖVECEKSINIZ VE BUNU BIR ZAFER OLARAK SUNACAKSINIZ AMA GÜN GELIR CARK DÖNER VE GERCEKLERLEN YÜZLESECEKSINIZ VE PISMAN OLACAKSINIZ, AMA BILINKI SON PISMANLIK FAYDA ETMEZ VE KADERLERIYLEN OYNADIGINIZ BÜTÜN VARLIKLARIN AHI SIZDEN SORULACAKTIR ISTER INAN ISTER INANMAYIN, HEPINIZ KENDI ETTIKLERIZIZDEN SORUMLUSUNUZ VE MUTLAKA HESABINI BIN KATIYLAN ÖDIYECEKSINIZ. BU KAYNATIN SAHIBI VAR VE O HER SEYE SAHITTIR !!!

5
2
yanıtYanıtla
cihan:

evet bunu üzülerek söylüyorum allah kabul etmesin 1 kasım da ışit in partisi kazandı dini imanı allah ı kullanarak ülke de 20 milyondan fazla katledilmesi gereken insan varmış daha

2
4
yanıtYanıtla
GÖKHAN UZUNALİ:

1000 de 3 değil, hesabıma göre 10. 000 de 3 e tekabül ediyor ::))) madem yıkılmış bide ben yıkayım onları :D

5
0
yanıtYanıtla
yasir kerim ünal:

evet birgün akp de bitecek ama yine chp ve mhp iktidar olamayacak çünkü ak kadrolardan yetişenler ak kadrolar bozulursa merkez sağı bir partide toplarlar erbakan yok ama onun evlatları iktidar

4
1
yanıtYanıtla
AZSO:

iş - aş haydar baş son beşe girdi. attığı palavralar sökmedi. Rusları kandırdı. aziz milletimizi kandıracağını sandı. bu millet ona öyle bir tokat atı ki tkp bile onu geçti. şii bile oldu yine yemedi. işte sahtekarların sonu. aziz türk milleti. tokatı patlatınca çok zevkli oluyor.

4
1
yanıtYanıtla
Ahmet Karcı:

O senin ve senin gibilerin nasipsizliği, hoşt

yanıt0
yanıt1
haydar baş:

depmeyin bu kardeşiinzi

yanıt1
yanıt0
han:

ota bota parti açarlarsa böle olur, adını bilmediğim 20 tane parti var ülkede

2
1
yanıtYanıtla
GÜCTEN YANAYIM:

7 Haziran seçimlerinde AKP liler HDP barajı aştığı için MHP''ye ve CHP''ye söylemedikleri lafı bırakmadılar. Oysa HDP şimdi TBMM de 3. parti oldu. . MHP bitişe geçti CHP yerinde saydı ne olduda. . Şİmdi ses kesildi. Ey Vatansever Milliyetçi Akp liler. Peki hiç düşündünüz mü bu gün neden Şehit yok. Tabiki olmasın, Olsun istemiyoruz. Acaba Pkk görevini tamamladı mı, dersiniz. .

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title