Haberler

Edirne'de Otomobilde Kaçak Elektronik Eşya ve İçki Ele Geçirildi

Güncelleme:

Edirne'de yapılan bir aramada otomobilde kaçak elektronik eşya ve içki ele geçirildi. Araç sürücüsü hakkında adli işlem yapıldı.

Edirne'de bir otomobilde kaçak elektronik eşya ve içki ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, durumundan şüphelendikleri bir aracı durdurdu.

Araçta yapılan aramada gümrük kaçağı cep telefonu, 2 akıllı saat ve 12 şişe içki ele geçirildi.

Araç sürücüsü hakkında adli işlem yapıldı.

Firari hükümlü yakalandı

Edirne'de 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmaları sürüyor.

Ekipler, Uzunköprü'nün Değirmenci köyünde "Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama" suçundan 5 yıl kesinleşmiş cezası bulunan firari hükümlü H.K'yi yakaladı.

Hükümlü, işlemlerin ardından cezaevine gönderildi.

30 internet sitesine erişim engellendi

Edirne'de jandarmanın inceleyip Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumuna bildirdiği 30 internet adresine erişim engellendi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, sanal devriye faaliyetleri kapsamında çok sayıda internet sitesini inceledi.

Ekipler yasa dışı bahis, müstehcenlik, uyuşturucu/uyarıcı madde temini, kumar oynanması için yer ve imkan sağlama, fuhuşa aracılık etme, oltalama, sağlık için tehlikeli madde temini içerikli paylaşım yapan 30 internet sitesi tespit etti.

Sitelere erişim, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumunca engellendi.

Jandarmanın eğitim ve denetimleri sürüyor

Jandarma ekiplerinin il genelindeki denetim ve eğitim faaliyetleri sürüyor.

İl Jandarma Komutanlığı trafik jandarması ekipleri, bilgilendirme ve denetleme çalışmaları kapsamında Uzunköprü'nün Kırcasalih beldesinde okul servislerini kontrol etti.

Sürücü ve araçların evraklarını inceleyen ekipler, öğrencilere de okul servislerinde uyulması gereken kurallar hakkında bilgi verdi.

İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ekipleri de Uzunköprü Kurtbey İlkokulu ve Ortaokulunda öğrencilere, zararlı alışkanlıklardan korunma, akran zorbalığı ve 112 ihbar hattının doğru kullanımı konularında bilgi verdi.

Denetim ve eğitim faaliyetlerinin süreceği kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Edirne Güvenlik Hukuk Teknoloji Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title