Haberler

Düğün Yerine Hastaneye Gittiler

Sakarya'nın Pamukova İlçesi Yakınlarında Bir Minibüsün Devrilmesi Sonucu 15 Kişi Yaralandı.

Sakarya'nın Pamukova ilçesi yakınlarında bir minibüsün devrilmesi sonucu 15 kişi yaralandı.

Afyon'dan İstanbul'da yapılacak bir düğün cemiyetine giden Ömer T. idaresindeki 03 RB 908 plakalı minibüs, E-25 karayolunda bir dinlenme tesisine girerek mola vermek istedi. Tesise girmek için dönüş yapan minibüse aynı istikametten gelen Halit A. idaresindeki 54 RA 450 plakalı otomobil çarptı. Kazada çarpışmanın etkisiyle minibüs devrildi. Minibüste bulunan 15 kişi yaralanarak ambulanslarla Pamukova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada yaralanan minibüs sürücüsü Ömer T. ile Murat P., Ümmühan T., Ethem

U., Emine T., Hatice V., Gülhan B., İsmail T., Kadir B., Sabriye B., Hatice T., Ali Y., Necla U., Ayşe Y. ve İlhami Y. yaralandı. Yaralılardan sağlık durumları ağır olan İlhami T., Ümmühan T. ve Ömer T. ilk müdahalelerin ardından Adapazarı Toyota-Sa İlkyardım ve Travmatoloji Hastanesi'ne sevk edildi. Pamukova Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 13 kişi ise ayakta tedavi edildi.

(MK-AK-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title