Haberler

Döşemealtı Belediyesi, Gençlik Merkezi Yapımına Başladı

Döşemealtı Belediyesi, 6 milyon liraya mal olacak Gençlik Merkezi inşaatına başladı.

Döşemealtı Belediyesi, 6 milyon liraya mal olacak Gençlik Merkezi inşaatına başladı.

Döşemealtı Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, ilçenin çok daha modern ve yaşanabilir bir kent olması için yaptığı projelere bir yenisinin daha eklendiği ifade edildi.

Döşemealtı'nda yaşayan başta gençler olmak üzere 7'den 77'ye herkesin yararlanabileceği gençlik merkezinin Yeşilbayır Mahallesi Şehit Er Tevfik Cebeci Stadı'nın yan tarafındaki 6 bin metrekarelik alana inşa edildiği aktarılan açıklamada, bodrum dahil toplam 3 katlı olarak projelendirilen Döşemealtı'nın ilk gençlik merkezinin inşaatı 300 günde tamamlanıp hizmet vermeye başlayacağı kaydedildi.

Açıklamada, gençlik merkezinde açık ve kapalı yarı olimpik yüzme havuzları, çocuklar için mini havuzlar, engelli vatandaşlar için özel platformlar, dinlenme alanları ve 60 araçlık otoparkın yer alacağı ifade edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, merkezin bodrum katında, çok amaçlı eğitim ve gösteri salonu, çeşitli sportif etkinliklerin yapılabileceği oyun alanları, depo ve sığınağın bulunacağını aktardı.

Başkan Genç, binanın birinci katında yarı olimpik yüzme havuzu, hemşire ve doktor odası, eğitmen odaları, bilgisayar dersliği, idari ofisler, 100 kişi kapasiteli konferans salonu, 2 ayrı seminer odası, soyunma odaları ve duş kabinleri olacağını, ikinci katta da çok amaçlı plastik sanatlar atölyesi, 2 müzik odası, drama ve tiyatro salonları, mutfak, sergi alanı ve dinlenme bölümlerinin yer alacağını kaydetti.

Döşemealtı'nın ilk gençlik merkezi tamamlandığında ilçe de yaşayan vatandaşlar, kültürel, sanatsal ve sportif aktivitelerini tek bir çatı altında yapma imkanı bulacağını ifade eden Genç, şunları kaydetti:

"Döşemealtı büyüyor ve gelişiyor, buna paralel olarak da ihtiyaçlar da çeşitleniyor. Bu sorumluluk duygusuyla yatırımlarımızı planlıyor, projelendiriyor ve çalışıyoruz. İnşaatına başladığımız Gençlik Merkezi ile gençlerimiz okul dışındaki zamanlarını burada kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle değerlendirme fırsatı bulacak. En önemlisi de gençlerimiz artık kent merkezine gitmek zorunda kalmayacak."

Kaynak: AA / Güncel

Yeşilbayır Döşemealtı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle!
title