Haberler

Doktor Çiftin Kızı Erinç Pütün'ü Sokak Köpekleri Parçaladı (3)

Ölüm NEDENİ DIŞ KANAMA Beyin cerrahisi uzmanı Op. Dr. Seyhan Pütün ile Göz hastalıkları uzmanı Opr. Dr. Serpil Pütün çiftinin kızları Erinç Pütün'ün yapılan otopsisinde dış kanamadan öldüğü bildirildi.

Ölüm NEDENİ DIŞ KANAMA

Beyin cerrahisi uzmanı Op. Dr. Seyhan Pütün ile Göz hastalıkları uzmanı Opr. Dr. Serpil Pütün çiftinin kızları Erinç Pütün'ün yapılan otopsisinde dış kanamadan öldüğü bildirildi. Batıkent Mahallesi'nde sabah saatlerinde boş arazide cesedi köpekler tarafından parçalanırken görülen Erinç Pütün'ün Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi'nde yapılan ön otopsisinde hayvan saldırısına bağlı dış kanamadan yaşamını yitirdiğinin belirlendiği öğrenildi. Erinç Pütün yarın Eskişehir'de toprağa verilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Seyhan Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

ArnavutmobilWeb@haberler.com:

Bende kopekleri severim ama yabani ve bilmedigin kopekler tehlikeli olabiliyor.a.ma bir kiz tekbasina arazide kopekle ne diye oynar.isin icinde biseler olabilir.supelendim.biri vurup darbedip atmidtir

0
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title