Haberler

Denizli'de FETÖ Üyesi Tutuklandı, Terörizm Finansmanına Kara Para Aklayan Yabancı Uyruklu Yakalandı

Güncelleme:

Denizli'de FETÖ üyeliğinden hüküm giyen bir kişi tutuklandı, terörizm finansmanına kara para aklayan yabancı uyruklu bir şüpheli ise yakalandı. Denizli'de FETÖ ve PDY'ye yönelik yapılan çalışmaların sonucunda hükümlü ve şüpheli adli makamlara teslim edildi.

Denizli'de FETÖ üyeliğinden hakkında 7 yıl 6 ay hapis cezası bulunan hükümlü tutuklandı, terörizm finansmanına kara para aklayan yabancu uyruklu kişi ise yakalandı.

Denizli'de FETÖ ve PDY'ye yönelik yapılan icraatların 1 haftalık verisi açıklandı. Bu çerçevede "FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan hakkında 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı, kişi çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

Terörizmin finansmanı ve kara para aklama faaliyetlerinin tespit ve deşifresine yönelik yürütülen çalışmalar çerçevesinde "Örgüte kaynak finans sağladığı ve yasa dışı yollardan para gönderdiği" tespit edilen yabancı uyruklu 1 şüpheli yakalandı, yakalanan şüpheli şahsa adli makamlarca işlem yapıldı. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Denizli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title