Haberler

Dengir Mir Mehmet Fırat: Davutoğlu'nun Yerine Gül Geçecek

Güncelleme:

AK Parti'nin kurucu kadrosunda yer alan HDP'li Fırat, AK Parti'de genel başkan değişimi yaşanacağını belirterek "Davutoğlu gidecek yerine Gül gelecek" dedi.

HDP Mersin Milletvekili Dengir Mir Mehmet Fırat, konukolduğu televizyon kanalından birbirinden ilginç açıklamalarda bulundu. AK Parti'de genel başkanlık değişimine gidileceğini savunan Fırat, "AK Parti genel başkanı değişecek. Yani Ahmet Davutoğlu gidecek yerine Abdullah Gül gelecek. Bunun için de düğmeye basıldı" dedi.

İşte HDP'li Fırat'ın açıklamalarından satırbaşları;

"Siyaset mühendisleri devreye girdi. Orta sahada bir parti kurulabilir diyordum. Bunun önüne geçmek için AK Parti içinde genel başkan değişikliğine gidilecek. Bu süreç içinde de 3 yıl yasağına takılan ama bir türlü siyasete doymayan benim gibi ak saçlılar yeniden siyasete dönecekler ve ondan istifade edecekler. Bunlar siyaset olmadan yaşayamayan insanlar.

"GÜL ADAY GÖSTERİLECEK"

Şu anda AK Parti genel başkanlığı ve başbakanlık tartışma konusu. Son olarak yapılan Çiçek - Gül görüşmeleri nazara alındığında Abdullah Gül ve 3 dönemlikler bir şekilde yeniden bünyeye alınmak isteniyor. Gül'ün yapılacak bir kongrede bu kez Sayın Cumhurbaşkanının 'Benim adayım Abdullah Gül kardeşimdir' demesi şok yaratmamalı. Bu çekişme içinde nasıl bir koalisyon oluşur izleyeceğiz.

"ERDOĞAN SAYESİNDE BARAJI GEÇTİK"

Erdoğan, seçim sonuçlarının günahını doğrudan Ahmet Davutoğlu'na kesiyor. Bu sonucun müsebbibi Sayın Cumhurbaşkanı. Ben kendisine teşekkür ettim. O yaptığı seçim mitingleri bize çok yaradı sağolsun varolsun. Barajı aşmamızda oldukça etkili oldu. Ben eski dostluğumuza binaen yardımcı olmak istedi diye değerlendiriyorum."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Dengir Mir Mehmet Fırat Ahmet Davutoğlu Abdullah Gül Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak?
500

Yorumlar (190)

ak partili:

biz cemaate yakın gül ü tanımayız.

126
7
yanıtYanıtla
Akp akp akp akp akplirrrrrrrrrrrrrrmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Başbakanımz Davutoğlu Başbakan olarak en kısa zamanda ğörçez inşallah . .

103
10
yanıtYanıtla
Fanatik akllilermobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Akplilr olarak Davutoğlu ğür sesiyle halka hitap ediyor Akplilr olarak başka başbakan istemihoruzzzzzzzzzzzzzzzz

76
7
yanıtYanıtla
Akp yola devammobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Doğru söylüyor RTE bunları mitiklerde baraşi aşamaz demişti RTE semeyen partiler ona inat verdik diyor gendileri bilir akplilr sevsin yeter.

79
2
yanıtYanıtla
chp-mhp-hdp:

gül de gelse bülbülde gelse artık akp iflah olmaz çöküş kaçınılmaz!

18
50
yanıtYanıtla
BeyhanMobil-IOS:

Seni donek seni

51
13
yanıtYanıtla
OğuzboyuMobil-IOS:

Hadi ordan mıy mıy herşf

55
8
yanıtYanıtla
VATANSEVER:

Dengir mir mehmet fırat Kürt değilmisiniz hepiniz eninde sonunda ihanet edersiniz. Genlerinizde bu var

41
22
yanıtYanıtla
Özkan yaşarmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Arkadaş Davutoğlu adam gibi adam gül robot gibi gül gelirse oyum mhp ye

53
8
yanıtYanıtla
akp:

la bir bitmediniz gitti. kurtlerden nefret ediyodum meclise girmenizle size olan nefretim dahada katilasti. yakinda hepinizin hesabini kesecek reis(rte).

15
33
yanıtYanıtla
Tüm 190 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title