Haberler

Demokrasi Nöbeti'ne Artık Bisikletiyle Katılacak

DÜZCE Valisi Ali Fidan, darbe girişimi protestosuna Türk bayrağı astığı oyuncak kamyonu ile katılan ve sosyal medyada büyük ilgi gören 4 yaşındaki Utku Enes Mandıralı'ya bisiklet hediye etti.

DÜZCE Valisi Ali Fidan, darbe girişimi protestosuna Türk bayrağı astığı oyuncak kamyonu ile katılan ve sosyal medyada büyük ilgi gören 4 yaşındaki Utku Enes Mandıralı'ya bisiklet hediye etti.

Türk bayraklı oyuncak kamyonuyla darbe girişimi protestosunda çekilen fotoğrafı sosyal medyada büyük ilgi gören Utku Enes Mandıralı, anne ve babasıyla birlikte Vali Ali Fidan'ı ziyaret etti. Vali Fidan, kamyonuyla makamına gelip elini öpen küçük Utku'yu tebrik etti. Vali Fidan, 15 Temmuz gecesi büyük bir ihanet ile karşılaştıklarını söyleyerek, şöyle konuştu:

"Türk Silahlı Kuvvetleri içine sızmış bir grup terörist darbe teşebbüsünde bulunmuştur. Cumhurbaşkanımızın güçlü dirayeti ile darbe geri püskürtülmüştür. Asıl darbe teşebbüsünün geri püskürtülmesinde milletimizin duruşu olmuştur. Darbe defterini ebediyete kadar kapatmıştır. İnşallah böyle bir olay daha yaşanmayacaktır. Halkımız tanka, topa, tüfeğe karşı göğsünü siper etmiş kendi iradesiyle darbeyi bertaraf etmiştir. Hiçbir vesayet yönetimini kabul etmeyeceğini göstermiştir."

15 Temmuz akşamından bu yana genciyle, yaşlısıyla sokaklarda olduklarını ifade eden Vali Fidan, "Halkımızın bu karşı duruşu bir demokrasi şölenine dönmüştür. Gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum. Utku da oyuncak arabasını bayrakla süsleyip bu demokrasi şöleninde bir simge haline gelmiştir. Biz de ailemizi tebrik edelim bir de Utku'yu görelim istedik. Allah bağışlasın. İnşallah çocuklarımız, gençlerimiz bu bilinçle büyüdüğü zaman ülkemizin geleceği daha aydınlık olacaktır" dedi.

Vali Fidan, Utku'ya Türk bayraklarıyla süslenmiş bisiklet hediye etti. Valilik önünde bisiklete binen Utku, demokrasi nöbetlerine artık bisikletiyle katılacağını söyledi.

- Zce

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Fidan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title