Haberler

Deidra Madden'dan kalpleri ısıtacak nefis bir hikâye!

Güncelleme:

İrlanda edebiyatının usta kalemi, Eilis Dillon Ödülü sahibi yazar Deidra Madden'den genç okurlar için tadına doyulmaz bir macera Can Çocuk raflarında!

İyi ki Söyledin, Emily, Tony Ross'un çok sevilen resimleriyle 9 yaş ve üstü tüm çocuklar için şimdi Türkçede!

Sekiz yaşındaki Keira, yaz tatili için Emily teyzesinin evcil hayvan dükkânında çalışmaya başladığında, kendisini ne kadar harika ve macera dolu bir yazın beklediğinden habersizdir!

Emily Teyze'nin evcil hayvan dükkânı, birbirinden komik ve akıllı hayvanlarla doludur: Pofuduk İran kedisi Mulvey, dostlarının birbirinden ayırt etmekte zorlandığı dört tombul fare; Milly, Willy, Tilly ve Billy, muhteşem renkli tüyleriyle papağan Kaptan Cockle, teriyer cinsi tatlı köpek Bubbles, eski bir sihirbaz tavşanı olan Presto ve diğerleri...

Bir gün, kasabanın devasa şatosunda yaşayan -tuhaf ve biraz da ürkütücü- Bayan Henrietta Fysshe-Pye dükkânı ziyaret ederek birkaç evcil hayvan satın almak ister. Mulvey, Bubbles ve Kaptan Cockle'ı seçerek şatosuna götürür. Geride kalan hayvanlar, dostları için endişelenir. Fakat kedi Mulvey'nin hiç ummadıkları bir planı vardır. Macera, işte tam da burada başlar!

İrlanda'nın prestijli Eilis Dillon Ödüllü yazarı Deidra Madden'dan kalpleri ısıtacak nefis bir hikâye!

"Hayvanlar, bunun birlikte geçirecekleri son akşam olduğuna inanamıyorlardı. Bir daha saat kulesindeki meleklerin çaldığı gece yarısı müziğini dinleyemeyeceklerdi, oturup gün içinde olup bitenleri konuşamayacaklardı. Bir daha Mulvey'nin karnının derinliklerinden yükselen kahkahayı duyamayacaklar, Bubbles'ın havlarken yerden havalanışını, Kaptan Cockle'ın taze ananasları kemirişini, tek ayak üstünde duruşunu göremeyeceklerdi."

Kaynak: Bültenler / Güncel

İran Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title