Haberler

Dans Ederek Çöp Topladılar

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Bizim Çocuklarımız Sanat Kültür ve Doğa Derneği, 100. Yıl Mahallesi TOKİ konutlarında Roman çocuklarla dans eşliğinde çöp topladı.

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Bizim Çocuklarımız Sanat Kültür ve Doğa Derneği, 100. Yıl Mahallesi TOKİ konutlarında Roman çocuklarla dans eşliğinde çöp topladı.

Bizim Çocuklarımız Sanat Kültür ve Doğa Derneği öncülüğünde Roman çocuklar, Bandırma'da Romanların ikamet ettiği TOKİ konutlarında çevre temizliği yaptı. Dernekte eğitim gören dezavantajlı çocuklarla birlikte yapılan dans ile çevre temizliği Roman sakinlerin de iştirakiyle şenliğe dönüştü. Gün sonunda en çok çöp toplayan gruba çeşitli ödüller takdim edildi.

Bizim Çocuklarımız Sanat Kültür ve Doğa Derneği Başkanı Alev Şengönül, "Roman gençlerimizle birlikte doğaya karşı temizlik ve ona karşı bir akım var. Derneğimiz olarak çocuklarımızla bu akımı başlatalım istedik. Bandırma'da malumunuz 100. Yıl TOKİ konutları çevresinde ciddi anlamda çöp birikintisi var. Bu çöpleri çocuklarımızla birlikte topladık. Bundan sonra çocuklarımız çöp atma konusunda hassas davranacak. Bunu düzenli hale getirerek Bandırma'nın muhtelif yerlerinde çevre temizliği yapacağız. Yazın Erdek Kapıdağı'nda 10 günlük kamp yapmayı planlıyoruz. Orada da çevreye atılan plastikleri toplayacağız" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Balıkesir Bandırma Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title