Haberler

Dağlıca Baskınının Ardından

Hakkari'nin Yüksekova İlçesinde, Dağlıca Baskınında Kaçırılan ve Ömür Boyu Hapis İstemiyle Hakkında Dava Açılan Ramazan Er'in de Aralarında Bulunduğu 8 Askerin Duruşmasına Basın Mensupları da Alınacak.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, Dağlıca baskınında kaçırılan ve ömür boyu hapis istemiyle hakkında dava açılan Ramazan Er'in de aralarında bulunduğu 8 askerin duruşmasına basın mensupları da alınacak.

Bazı basın kuruluşları, soruşturma aşamasında hakkında yayın yasağı bulunan ve Van Askeri Mahkemesi'nde 1 Şubat 2008 günü görülecek davanın duruşmasını takip etmek istemiyle Asayiş Kolordu Komutanlığı Askeri Başsavcılığı'na dilekçe verdi. Askeri Başsavcılığı'nın dilekçelere verdiği cevapta, "1 Şubat 2008 günü Van Askeri Mahkemesi'nde görülecek davanın duruşmasına her basın kuruluşundan bir temsilci alınacaktır. Ancak salonun küçüklüğü göz önünde bulundurulduğunda sığılmaması halinde alınacak basın

mensupları yapılacak kura ile belirlenecektir" ifadelerine yer verildi.

(ŞA-MET-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title