Haberler

Cumhurbaşkanı Gül'den BDP'li Demirbaş'a Davet

Güncelleme:

Abdullah Gül, ilk kez BDP'li bir belediye başkanını "'Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü" törenine davet etti.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi Belediye Başkanı BDP'li Abdullah Demirbaş'ı bu yıl yapılacak 'Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü' törenine davet etti.

TÖREN YARIN

24 Aralık Salı günü Çankaya Köşkü'nde düzenlenecek 'Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü' törenine, ilk kez BDP'li bir belediye başkanı davet edildi.

KÜRTÇE HİZMET VERDİĞİ İÇİN YARGILANMIŞTI

Yarın yapılacak törene davet edilen Abdullah Demirbaş, Türkiye'de belediye hizmetlerinde 2007 yılında ilk defa çok dilli belediyeciliği esas alarak Kürtçe hizmet verdiği için yargılanmıştı.

Danıştay kararıyla da belediye meclis üyeleriyle birlikte görevden alınan Demirbaş, bir sonraki seçimde tekrar başkan olarak seçilmişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Demirbaş Abdullah Gül Diyarbakır Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (17)

serdarserdatarer@gmail.com:

chp li çapulcular peki sizin alevi partisinden kime hayır gelir

29
66
yanıtYanıtla
Arslanbeyleonarslan@hotmail.com:

Cehalet seviyeniz maşallah doruklarda serdar bey.

yanıt0
yanıt0
hüseyinhuseyinbulut2014@gmail.com:

serdar bey adama sormuşlar dayı nerelisin .dayı cevap vermiş dayın adam olmadıktan sonra nereli oluduğunun ne önemi var bu toplumda insan olmadığımız sürece kim olduğumuz kimliğimiz inancımızın ne önemi var bu toplumda alev i suninin suni alevinin kürt türkün hakını savun duğu sürece insanız malesef biz bunu hala gerçekleştirmediğimiz sürece hiç biri çıkıpta ben şuyum yada buyum demesin .

yanıt0
yanıt0
tokatlıemirsultan1981@gmail.com:

bir cumhur başkanına dil uzatmak en hafif tabirle alçaklıktır

52
36
yanıtYanıtla
okta47sex47300@hotmail.com:

chp liler sizin zamanızda az kalmıştı devletıde satacaktınız ama sımdı çıkmış nasıhat edıyorsunuz adam hemyıyor hemde çalışıyor ulan akp nın oluşu sızden bın kat daha ıyıdır ben bır kurt olrak sızlerden nefret edıyorum yasasın hakların kardeşliği yasasın islamıyet sız chp ler sızde ne dın nede ıman var siiii

37
37
yanıtYanıtla
T.C.fatih_krnz@hotmail.com:

Sn. Abdullah Bey,Nerenin Cumhurbaşkanı olduğunuzu da belirtseydiniz... Adım yeter diyorsanız bilemem tabi...

37
34
yanıtYanıtla
PAMUKOĞLUe.pamukoglu@hotmail.com:

ÖNCE DUR HADDİNİ BİL HADSİZLİK YAPMA SN CUMHURBAŞKANIMIZ HER NE YAPIYORSA BU ÜLKE MENFAATLERİ VE BEKASI İÇİN YAPIYOR LÜTFEN TERBİYE SINIRLARINI ZORLAMAYALIM.

yanıt0
yanıt0
lazer yaziciwinter-samuel@web.de:

Pamukoglu , sen hadlerden sorumlu insan terbiyecisimisin acaba?

yanıt0
yanıt0
toris aslanbuz.melegi@hotmail.com:

yooo hacca gitmiş vicdanlı bir insandır canakkale savaşında kısacası türk halkının son güvencesi olan kürtleri korumaya calışıyor hane sizi dünya yannız bırakmıştı ya hane bulgarlar yunanlar macarlar sizi bıraktılar ay sadece kürtler bırakamdı işte buda bir ufak jest kocum hane kürtlere tahammülünüz yok apoya tahammülünüz yok ama şunu şu kaadr süylim apoda mandela kadar cok seviliyor sen veya siz sevmesenizde olur

39
27
yanıtYanıtla
yok canımipeknursezer@hotmail.com:

apo kim ya ermeni mi kürt mü belli olmayan bi terörist üç beş terörist seviyo diye katili kahraman yapamazsınız

yanıt0
yanıt0
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title