Haberler

Çorum 10 Emniyet Mensubu Fetö'den Tutuklandı

Çorum'da 10 emniyet mensubu FETÖ'den tutuklandıÇorum'da, Fetullahçı Terör ÖrgütüParalel Devlet Yapılanması (FETÖPDY) soruşturması kapsamında gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen aralarında müdür, komiser ve komiser yardımcılarının da bulunduğu 18 emniyet mensubundan 10'u tutuklandı.

Çorum'da 10 emniyet mensubu FETÖ'den tutuklandı

Çorum'da, Fetullahçı Terör ÖrgütüParalel Devlet Yapılanması (FETÖPDY) soruşturması kapsamında gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen aralarında müdür, komiser ve komiser yardımcılarının da bulunduğu 18 emniyet mensubundan 10'u tutuklandı.

Çorum Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü FETÖPDY soruşturması kapsamında sekiz gün önce düzenlenen operasyonda, aralarında müdür, komiser ve komiser yardımcılarının da bulunduğu 18 emniyet mensubu gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen şüphelilerden T.Y, U.E, H.Ç, İ.Ç, M.Y, M.C, S.S, O.K, B.B, C.C., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, 8 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sağlık kontrolü için hastaneye götürülen şüpheli polislerden C.C., Biz ülkemizi seviyoruz, bizden vatan haini olmaz dedi. Polis aracına bindirilen 10 kişi, Çorum L Tipi Kapalı Cezaevi'ne götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çorum 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title