Haberler

Çocuk İzleyicinin Star Oyuncusu

Güncelleme:

Kanal 7 ekranlarının sevilen günlük dizi filmi Elif, ekibi 4. Sezon çalışmalarına başladı.

Dizi filmdeki her karakterin hayran kitlesi oluştu ve oyuncuların birçoğu yıldız adayı olma yolunda ilerliyorlar. Dram dolu günlük dizi filmin şen şakrak karakteri Tülay'ı canlandıran Derya Şen, ummadığı bir hayran kitlesiyle mutlu oldu. Gittiği her yerde çocuk hayranları tarafından etrafı sarılan güzel oyuncu hepsiyle tek tek ilgileniyor.

Ünlü oyuncu Derya Şen "En saf sevgi çocuklarınki kirlenmemiş dünyalarında o kadar sıcak samimiler ve gerçekçiler ki onların sevdiği bir karakteri canlandırmaktan çok mutluyum. Çocuklar onları güldüren ve iyi niyetliyi seviyor, Tülay karakteri de o yüzden ilgi gördü derken "Ne zaman bir çocuk yanıma gelse Tülay abla diye seslense hep gözlerim doluyor, duygusal bir yapıya sahibim, artık bir çocuğun bana anne diyerek koşmasını da istiyorum" diyerek özleminide dile getirdi. Annelik güdülerini çocuk hayranlarıyla bastıran ve onlara anne şefkatiyle yaklaşan Derya Şen, çocuklar için yapılan ve kendinden yardım istenen sosyal sorumluluk projelerininde hepsine katılmış bir isimdir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title