Haberler

Click Filmi

Click filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Click filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Michael Newman (Adam Sandler) güzel Donna’yla (Kate Beckinsale) evlidir ve çiftin iki harika çocuğu vardır: Ben (Joseph Castanon) ve Samantha (Tatum McCann). Ama genç adam onları görmeye pek fırsat bulamaz çünkü şirkete paha biçilmez katkısının, nankör patronu (David Hasselhoff) tarafından bir gün fark edileceğini ve böylece ortaklığa terfi edeceğini umarak uzun saatlerini iş yerinde geçirmektedir.

O konuma geldikten sonra karısına ve çocuklarına bol bol vakit ayıracaktır. En azından kendi kendine böyle söyleyip durur.

Michael bütün bir geceyi ayakta geçirdiği için o kadar yorgundur ki hangi kumandanın televizyonu açtığını bir türlü bulamaz ve sinir olur. Bunun üzerine, evdeki bütün elektronik araç gereci kontrol edebilecek mükemmel bir uzaktan kumanda bulmaya karar vererek, Bed, Bath & Beyond’un arka bölümüne girer. Buradaki egsantrik tezgahtar Morty (Christopher Walken) ona kesinlikle hayatını değiştirecek, deneysel, türünün tek örneği bir kumanda verir.

Morty şaka yapmıyordur. Kısa süre sonra, tek bir düğmeye basarak her aleti kontrol edebilen Michael evinin hakimi olur.

Ne var ki, kumandanın başka, daha şaşırtıcı özellikleri de vardır. Bir şekilde evin köpeği Sundance’in havlamasını kısabilmekte, hatta daha da şaşırtıcısı, karısıyla kavgasını ileri alabilmektedir.

Michael yeni oyuncağına bayılır ama biraz da ürker. Kendisine bu gizemli aleti satan Morty’yi tekrar ziyaret etmeye karar verir. Morty, Michael’a tam olarak istediği şeyi verdiğini söyler: Kendi evrenini kontrol etmesini sağlayan evrensel bir kumanda aleti. Michael’ın şaşkın bakışları arasında, Morty aletin akıl almaz marifetlerini sergilemeye başlar. Bu marifetlerden biri, Michael’ın hayatının öncesine ve sonrasına istediği hızla seyahat edebilmesidir.

Michael istediğini elde etmesine olanak sağlayan bu güçlü alete çabucak bağımlı hâle gelir.

Ama farkına bile varmadan, Michael kumandayı programlayacağına, kumanda onu programlamaya başlar. Paniğe kapılan Michael artık ne kadar uğraşsa da, hangi olayı yaşayacağına hangisini atlayacağına kumandanın karar vermesini engelleyemez. İşte ancak o zaman hayatını iyisiyle, kötüsüyle, çirkiniyle gerçekten takdir etmeye başlar.

Yönetmen: Frank Coraci

Senaryo: Mark O'Keefe, Steve Koren

Oyuncular: Henry Winkler, David Hasselhoff, Christopher Walken, Kate Beckinsale, Adam Sandler

Filmin Türü: Komedi, Drama,

Orijinal Adı: Click

Yapımcı Firma: Columbia Pictures Corporation [us]

Yapım Yılı: 2006

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 107 dk.

Resmi Sitesi: http://www.sonypictures.com/movies/click/

Dağıtıcı Firma: Warner Bros

Vizyon Tarihi: 22.09.2006

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title