Haberler

CHP Antalya İl Başkanlığından Ziyaret

Güncelleme:

CHP Antalya İl Başkanı Sayın Devrim KÖK ve CHP İl Yönetim Kurulu üyeleri Başkanımız Gültekin GENCER'i makamında ziyaret etti.

Dün gerçekleşen ziyarete Yönetim Kurulu üyelerimiz Ali İhsan SAV, Fikret KARAKAŞ ve Okan ALANYALI'da katıldı.

Ziyarette konuşan CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök "Antalya gibi bir kentin stadı olmaması büyük ayıbımız. Bundan sonraki süreçte umarım bir aksilik çıkmaz ve yeni stadımızda maçlarımızı oynarız. Biz MedicalPark Antalyaspor için ne yapılması gerekiyorsa desteğe hazırız. Gerçek ve iyi bir Antalyasporlu olarak; son dönemlerin en iddialı kadrosunu kurduğunuz için kalpten tebrik ediyorum. Antalya Türkiye'nin vizyon şehri ve Antalyaspor bu şehrin en önemli markası. Antalyaspor'a yapacağımız katkı haklı övüncümüz olur" dedi.

Başkan Gültekin Gencer ziyaretleri için CHP İl Başkanlığına teşekkür ederek, "Antalyaspor büyük bir marka. Siyasetin dışında kalması kaydı ile belediyelerimize büyük görevler düşmekte. Yönetim olarak hayallerimiz Avrupa Kupalarında mücadele etmek ve 33.000 kişilik stadımızı açıp, doldurmak" dedi.

Ziyaret sonrası CHP İl Yönetimi ve Yöneticilerimiz Hasan Subaşı Tesislerimizde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gültekin Gencer Antalyaspor DEVRİM KÖK Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title