Haberler

Çanakkale Kılıçdaroğlu: Zulme, Zalime Teslim Olmayacağız

Kılıçdaroğlu: Zulme, zalime teslim olmayacağız (2)CENAZE TÖRENİNE KATILDIAdalet Kurultayı'ndaki açılış konuşmasının ardından Kocadere Kamp Alanı'ndan beraberinde genel başkan yardımcıları ile ayrılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Eceabat İlçesi'ne geldi.

Kılıçdaroğlu: Zulme, zalime teslim olmayacağız (2)

CENAZE TÖRENİNE KATILDI

Adalet Kurultayı'ndaki açılış konuşmasının ardından Kocadere Kamp Alanı'ndan beraberinde genel başkan yardımcıları ile ayrılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Eceabat İlçesi'ne geldi. Buradan yaya olarak partisince kiralanan Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş.'ye ait 'Erdoğan Yazıcı' isimli gezi teknesine binip, Çanakkale merkezine geçti. Feribottan inerek yakındaki Yalı Camii'ne kadar yürüyen Kılıçdaroğlu, esnaflarla tokalaşıp, hatrını sordu. Bediha Kıray isimli bir esnaf ise Kılıçdaroğlu'nun ceketine çengelli iğne ile nazar boncuğu taktı. Bu anlar, ilginç görüntülere sahne oldu. Kılıçdaroğlu, ardından cenaze namazın kılınacağı Yalı Camii'ne geçti. Kılıçdaroğlu, CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek'in annesi Mübeccel Erkek'in cenaze törenine katıldı, Muharrem Erkek'e sarılarak, başsağlığı diledi. Öğlende İl Müftüsü Arif Gökce'nin kıldırdığı cenaze namazına katılan Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Kılıçdaroğlu ile yan yana saf tuttu. Namazın ardından Mübeccel Erkek'in cenazesinin bulunduğu tabut, oğlu Muharrem Erkek, Kılıçdaroğlu ve diğer cemaat tarafından omuzlara alınarak cami avlusundan dışarıda bekleyen cenaze aracına taşındı. Erkek'in cenazesi, şehir mezarlığında toprağa verilirken, Kılıçdaroğlu da beraberindeki partililerle birlikte tekrar aynı gezi feribotuyla Adalet Kurultayı'nın yapıldığı Kocadere Kamp alanına gitmek üzere yola çıktı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Çanakkale Kocadere Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title