Haberler

Camilerde Cem Evleri De Bizim İçin Önemlidir

Güncelleme:

Fikri Işık Önceki Akşam Körfez'de Bulunan Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Körfez Şubesini Ziyaret Etti.

Körfez Yavuz Selim mahallesinde bulunan Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfını ziyaret eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık yaptığı konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları verdi. Fikri Işık " Gençlerimiz için en büyük tehlike, imansızlaşma riskidir. Bunun için tüm gençlerimizin camilerine, cem evlerine ve ibadethaneleriyle irtibatı kesmemeleri gerekir. Kültürüne ve inançlarına bağlı; iyi eğitim almış bir gençlik, ülkemizin geleceğinin teminatıdır " dedi.

" En Büyük Bütçeyi Eğitime Ayırıyoruz "

Işık konuşmasının soru cevap bölümünde eğitimle ilgili olarak gelen bir soruyu yanıtlayarak; " İktidarımız döneminde ilk defa milli eğitim bakanlığına ayrılan bütçe; milli savunma bakanlığı bütçesinin üstüne çıkmıştır. Buda eğitime verdiğimiz önemin en büyük göstergesidir." Fikri Işık'a programında Dernek Başkanı Mahmut Özcan, yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Körfez İlçe başkanı Engin Koyun, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Şendoğan ve partililer katıldı.

Körfez De Eğitim Sorunu Kalmayacak

Işık " Körfez ilçemizde çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu yıl İlim tepe ilköğretim okulunu eğitime açıyoruz, PETKİM İlköğretim okulu yıkılıp yeniden yapılması için protokol imzaladık ve bu hafta da Ankara'dan onayını aldık. İnşallah 44 derslikli yeni okulu ilçemize kazandırmış olacağız. Hereke Nuh Çimento İlköğretim okulunu da yıkıyoruz, yerine modern bir bina yapacağız. TÜPRAŞ ve Mimar Sinan İlköğretim okullarına ek bina için çalışmalarımız devam ediyor " dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title