Haberler

Çalışma Bakanlığını Müezzinoğlu'ndan Devralan Sarıeroğlu: Sorumluluğum Çok Yüksek

Güncelleme:

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevini Müezzinoğlu'ndan devralan Jülide Sarıeroğlu, "26 sene sonra tekrardan bir kadın bakanla bakanlığımız buluşmuş olacak, sorumluluğum çok yüksek." dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na atanan Jülide Sarıeroğlu ise görevi Mehmet Müezzinoğlu'ndan devraldı. Bakan Sarıeroğlu, "26 sene sonra tekrardan bir kadın bakanla bakanlığımız buluşmuş olacak. Bu anlamda da sorumluluğumun çok yüksek olduğunu biliyorum" açıklamasında bulundu.

26 YIL SONRA BİR İLK

Sarıeroğlu'nun açıklamalarından satır başları;

Jülide Sarıeroğlu, "Hepinizi hürmetle selamlıyorum. Önümüzdeki dönemin hayırlarla sürmesini temenni ederek sözlerime başlamak istiyorum. Kapsama alanı çok geniş, 80 milyon vatandaşımızın hem dününü hem bugününü ilgilendiren, insana dokunan bir bakanlığın sorumluluğunu aldığımın bilincinde olduğunu belirtmek istiyorum. Sayın Cumhurbaşkanımıza, sayın Başbakanımıza teşekkür etmek istiyorum. Önümüzdeki zorlu dönemde de desteklerini esirgememesini rica ediyorum. Birçok çalışma arkadaşımızı da tanıyorum" diye konuştu.

Bakan Sarıeroğlu, "26 sene sonra tekrardan bir kadın bakanla bakanlığımız buluşmuş olacak. Bu anlamda da sorumluluğumun çok yüksek olduğunu biliyorum. Bizler siyasette kadınların karar alma mekanizmalarında daha fazla yer almaları için çok büyük çabalar sarfettik. Rabbim mahçup etmesin. Makamlar mevkiler geçici, bunun bilincinde olan bir insanım" dedi.
MÜEZZİNOĞLU'NDAN "HAYIRLI OLSUN" PAYLAŞIMI

Kabine revizyonu ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı görevinden ayrılan Mehmet Müezzinoğlu, sosyal medya üzerinden, "Bakanlar Kurulumuzun milletimize ve devletimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Yeni Bakanlar Kurulunun oluşturulmasıyla kabine dışı kalan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, resmi Twitter hesabı üzerinden yeni kabinenin fotoğrafını paylaşarak, "Bakanlar Kurulumuzun milletimize ve devletimize hayırlı olmasını diliyorum. Rabbim kabine üyelerimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mehmet Müezzinoğlu Jülide Sarıeroğlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title