Haberler

Bursasporlu Titi Yabancıların Gelmesi Önemli Bir Fırsat

Bursasporlu Titi Yabancıların gelmesi önemli bir fırsatGürkan DURALBURSA,(DHA) -Bursaspor'un Brezilyalı oyuncusu Titi, yabancı sınırlamasına ilişkin, Yabancı oyuncuların gelmesini ya da yabancı hocaların gelmesini önemli bir fırsat olarak görüyorum.

Bursasporlu Titi Yabancıların gelmesi önemli bir fırsat

Gürkan DURALBURSA,(DHA) -

Bursaspor'un Brezilyalı oyuncusu Titi, yabancı sınırlamasına ilişkin, Yabancı oyuncuların gelmesini ya da yabancı hocaların gelmesini önemli bir fırsat olarak görüyorum.Türk oyuncular da bu fırsattan yararlanıp daha fazla kendilerini geliştirebilirler dedi.

Bursaspor'un tecrübeli savunma oyuncusu Titi, yeşil beyazlı ekibin bugünkü antrenmanı öncesinde açıklamalarda bulundu. Milli aranın kendileri için güzel bir mola olduğunu belirten deneyimli savunmacı, Şu anda enerjimizi geri topluyoruz. Aynı zamanda milli takımlarını temsil eden oyuncularla da gurur duyuyoruz. Aynı zamanda şu an çalışmalarımızın karşılığını alabilmek için önemli bir dönem dedi.

Her hafta, takım olarak gelişmek için bir fırsat ifadesini kullanan Titi, Geçen hafta beraberlikte iyi bir iş çıkardığımızı düşünüyorum. Tabii ki daha iyi bir durumda ve daha iyi bir pozisyonda olmak isterdik. Ama her takım olarak en iyisini vermeye, daha yukarılara gelmeye çalışıyoruz diye konuştu.

ÖNEMLİ BİR ADIM

Türk futbolunun gündemindeki yabancı sınırlanmasına ilşkin de görüşlerini bildiren Titi şunları söyledi Ben yabancı oyuncuların ve hocaların gelmesini 'ki şu anda bizim hocamız da bir yabancı' önemli bir fırsat olarak görüyorum. Yeni bir kültür tanımak yeni bir dil tanımak, yeni bir çalışma tarzı tanımak açısından herkes için büyük bir fırsat. Aynı zamanda Türk oyuncular da bu fırsattan yararlanıp daha fazla kendilerini geliştirebilirler ve Türk futbolunun gelişmesi için de önemli bir adım olduğunu düşünüyorum.

ERTUĞRUL ERSOY'A ÖVGÜLER

Son maçlarda takımda şans bulan Ertuğrul Ersoy'u da değerlendiren Titi, İyi bir çocuk, çocuk da demek istemiyorum aslında çünkü şimdiden çok tecrübeli bir oyuncu. Çok büyük bir potansiyele sahip ve doğru yolda olduğuna inanıyorum. Şu anda Ümit Milli Takımda da bizi temsil etmesinden dolayı gurur duyuyorum. İnanılmaz potansiyeli olan, inanılmaz bir oyuncu şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ertuğrul Ersoy Bursaspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title