Haberler

Bursa Diva'dan Gazino Tadında Konser

Diva'dan gazino tadında konserTürk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, Bursa'da konser verdi.

Diva'dan gazino tadında konser

Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, Bursa'da konser verdi.

Bülent Ersoy'un muhteşem Bursa Konserin'de bin 200 kişilik salona bin 500 kişi girdi. Sahneye alkışlar arasında çıkan ünlü sanatçı Bülent Ersoy, programına 'Bir Ben Bir Allah Biliyor' ile başladı. 'Aşktan Sabıkalı' şarkı ile devam eden Ersoy, Türk Sanat Müziği'nin ölümsüz şarkıları ve ihtişamlı sahne kıyafetiyle dinleyenlerini adeta büyüledi. Bursa'ya kısa bir aradan sonra ikinci kez gelmenin sevinci içinde olduğunu söyleyen usta sanatçı, Bana bu gece bu ihtişamı yaşattığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum diye konuştu.

'ÇOK İYİ OKUR'

Programına Orhan Gencebay'ın 'Bir Teselli Ver' şarkısı ile devam eden Bülent Ersoy dinleyenlerinin gönül teline dokundu. Bülent Ersoy'u dinleyenler arasında Türk Halk Müziği'nin usta sanatçısı Bedia Akartürk'de vardı. Akartürk'e 'Hoş geldiniz diyen Ersoy, Çok kıymetli bir ses sanatkarı ve çok kıymetli bir arkadaşım. Fuar da her herkes Bedia Hanım'ı isterdi. Zeki bey isterdi. Ben hep isterdim. Çünkü çok iyi okur dedi. Ersoy gazino tadındaki konserini keman ve klarnet show ile renklendirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bedia Akartürk Bülent Ersoy Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title