Haberler

Bursa, Danone Türkiye Şampiyonu Oldu

Güncelleme:

Danone Küçükler Futbol Türkiye Şampiyonasında, Bursa Rahmiye Malcıoğlu Ortaokulu, Kadıköy Melahat Akkutlu Ortaokulunu 3-2 mağlup ederek şampiyon oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Danone Küçükler Futbol Türkiye Şampiyonası, Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti'nden 96 takım ve 1200 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. FIFA onaylı 10-12 yaş kategorisindeki ilk uluslararası çocuk futbol organizasyonu olma özelliğini taşıyan şampiyonada Bursa Rahmiye Malcıoğlu Ortaokulu, finalde İstanbul Kadıköy Melahat Akkutlu Ortaokulu'nu 3-2 mağlup ederek şampiyon oldu.

TİMSAH YÜRÜYÜŞÜ YAPTILAR

Şampiyon takımın oyuncuları karşılaşma sonrası sahada timsah yürüyüşü yaparak başarılarını kutlarken, ikinci olan Kadıköy Melahat Akkutlu Ortaokulu'nun oyuncuları gözyaşlarını tutamadı. Turnuvada, Bursa İnegöl Müşerref Muzaffer Samda Ortaokulu üçüncü, İstanbul Sultanbeyli Hasan Ali Yücel Ortaokulu dördüncü oldu. Antalya Mecdude Başakıncı Ortaokulu ise fair-play ödülüne layık görüldü. Dereceye giren takımlara kupa, oyunculara ise madalya verildi.

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, şampiyon takımın Brezilya'da düzenlenecek Dünya Kupası'nda Türkiye'yi temsil edeceğini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Kadıköy Danone Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

rafet yılmazrafetyilmaz60@hotmail.com:

kadir zencirin görüşlerine katılmıyorum çünkü emeğe saygı göstermiyor bu çocuklar 2013 haziran ayından bu yana haftada 5 gun antrenman yaptılar. 5 turnuvaya katıldılar sömestre tatlınde herkes dınlenırken bu çocuklar turnuvaya katıldılar. şampiyon oldular çalışan kazanıyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title