Haberler

Bursa'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Tutuklama

Bursa'da, narkotimlerin yaptığı operasyonda 200 Ectasy, 326 gram sentetik uyuşturucu Bonzai, 22 gram metamfetamin ve 13 gram kokain ele geçirildi.

Bursa'da, narkotimlerin yaptığı operasyonda 200 Ectasy, 326 gram sentetik uyuşturucu Bonzai, 22 gram metamfetamin ve 13 gram kokain ele geçirildi. Uyuşturucu maddelerle ilgili gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.

Merkez Yıldırım İlçesi Meydancık ile Selimzade Mahallesi'nde torbacı olarak adlandırılan sokak satıcılarına uyuşturucu temin edenlere yönelik operasyonda, 200 Ectasy, 326 gram Bonzai, 22 gram metamfetamin ve 13 gram kokain ele geçirildi. Narkotik köpeği Alfa'nın da katıldığı operasyonlarda ev ve işyerlerinde uyuşturucu madde ele geçirilen 27 yaşındaki M.E., 34 yaşındaki K.A. ve 30 yaşındaki İ.Y. gözaltına alındı. 'Uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan nöbetçi mahkemeye çsevk edilen 3 şüpheli tutuklandı.

FOTORĞAFLI - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Meydancık Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title